Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: DrinKinG
  • Nick-uri anterioare: FirestoNNE
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DrinKinG
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/V0qCVUF
  • Level: Detin level 23.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in School Instructors Las Venturas si detin rank 5.
  • Ore jucate: In acest moment am 417 ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am niciun warn.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2019 doar ca pe alt cont.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Farrukh
  • Vârstă reală: 20
  • Domiciliu: Pakistan/Karachi
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o fire foarte sociabila, imi place sa descopar lucruri noi cat si persoane. Sunt un tip cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Nu imi place sa fiu mintit, ofer respectul meu daca sunt respectat la randul meu. Pasiunea mea de mic copil a fost Martial Arts, aceasta m-a ajutat sa scap de emotii si sa-mi gasesc drumul meu in viata
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. si nu in ultimul rand sa ma antrenez la Martial Arts.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este un server care m-a format, atât ca persoana căt si cu prieteni mei pe care ii am acum. Mi-am petrecut copilâria si sunt mândru câ am intâlnit oameni cu care mâ simt foarte bine.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan respectat pe server, si cu membrii foarte maturi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan resepectat si are membrii foarte maturi.
Posted (edited)

rSncuWY.pngNu te cunosc personal, dar meriti o sansa, nu rata ocazia, ai un rank 5 in School Instructors, eu zic sa te tii de treaba si pe viitor vei face parte din familia regala.

Edited by StarCloud
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp