DrinKinG Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 IG: Nick: DrinKinG Nick-uri anterioare: FirestoNNE Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DrinKinG Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/V0qCVUF Level: Detin level 23. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in School Instructors Las Venturas si detin rank 5. Ore jucate: In acest moment am 417 ore jucate. Warn-uri: Nu am niciun warn. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2019 doar ca pe alt cont. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Farrukh Vârstă reală: 20 Domiciliu: Pakistan/Karachi Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o fire foarte sociabila, imi place sa descopar lucruri noi cat si persoane. Sunt un tip cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Nu imi place sa fiu mintit, ofer respectul meu daca sunt respectat la randul meu. Pasiunea mea de mic copil a fost Martial Arts, aceasta m-a ajutat sa scap de emotii si sa-mi gasesc drumul meu in viata Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. si nu in ultimul rand sa ma antrenez la Martial Arts. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este un server care m-a format, atât ca persoana căt si cu prieteni mei pe care ii am acum. Mi-am petrecut copilâria si sunt mândru câ am intâlnit oameni cu care mâ simt foarte bine. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan respectat pe server, si cu membrii foarte maturi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan resepectat si are membrii foarte maturi.
StarCloud Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 (edited) Nu te cunosc personal, dar meriti o sansa, nu rata ocazia, ai un rank 5 in School Instructors, eu zic sa te tii de treaba si pe viitor vei face parte din familia regala. Edited September 5, 2020 by StarCloud
Recommended Posts