Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai? Am 14 ani.
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Sunt o fire sociabila, cu simtul umorului care are nevoie de companie. Poti sustine un subiect cu mine oricand despre orice, sunt respectuos si foarte dornic de a invata ceva nou.
  • Care este cel mai mare vis al tau? Nu cred in visuri, daca iti doresti ceva muncesti si iei ce iti apartine.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Sunt clasa a-7a, normal trebuia sa fiu a 8-a dar am pierdut un an deoarece am calatorit, insa m-am hotorat sa termin acesti 2 ani cu medie mare, iau capacitatea si intru la cel mai bun liceu din Prahova, Ion Luca Caragiale. Termin cu o medie foarte mare pentru a intra la facultatea de medicina din Iasi.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Imi doresc sa devin leaderul factiunii News Reporters deoarece imi place foarte mult aceasta factiune.
Posted

ma tu esti golan ai clan si aplici la noi contra iti dau imi pare scuze frate n are mamaie pro ca ti ar da poate altadata 

• Xiao locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp