Cedryk. Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Nickname: Karren[]Nick-uri anterioare: _Cristy.16Level: 85Ore jucate: 2247Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/pxnyd1RPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/9t1KT91Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/KarreN[]Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii si Factiunea care sunt acum.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai ma joc Counter Strike Global Offensive.De ce vrei sa intri in clan: Ca sa imi fac prietenii noi.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai fost in Hells Angels si Hatz.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am facut parte din The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelegi: FaithPlanuri de viitor pe server? Momentan nu am planuri de viitor. Prenume: StraculencoVarsta reala: Am varsta de 16 ani aproape 17 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana simpla, care incearca sa ocoleasca oamenii falsi, deoarece consider ca acestia sunt doar o pierdere de timp în viata noastra. Sunt foarte direct si sincer cu lumea, iar de fiecare data cand nu imi convine ceva, spun, deoarece nu are rost sa traim amandoi intr-o minciuna. Nu imi plac iluziile, si tocmai de aceea sunt o persoana foarte realista. Incerc sa ma mentin cat mai calm indiferent de situatie si consider ca prietenia este cel mai important lucru în orice moment al vietii.Ce gen de muzica asculti? Rap Ce hobbyuri ai? Momentan lucrez ca Mecanic Auto.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.
Senz Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 LV si numar de ore sunt ok. Lp..cat de cat ok Nu vad sa ti avut 100 de zile in vreo factiune. De asemenea, nu am văzut în fh-ul tau rank 4 in Paramedic SF, asa cum scrie in titlul aplicatiei.
MotionlessInWhite Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 DM in LP si minciuni in aplicatie.
CMPunk. Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Fh slab, ai DM in lp. La level-ul asta se putea mult mai bine.
CrIsTiLeWa Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 11 hours ago, Senz said: LV si numar de ore sunt ok. Lp..cat de cat ok Nu vad sa ti avut 100 de zile in vreo factiune. De asemenea, nu am văzut în fh-ul tau rank 4 in Paramedic SF, asa cum scrie in titlul aplicatiei.
Kristi Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 On 9/8/2020 at 1:55 PM, Senz said: LV si numar de ore sunt ok. Lp..cat de cat ok Nu vad sa ti avut 100 de zile in vreo factiune. De asemenea, nu am văzut în fh-ul tau rank 4 in Paramedic SF, asa cum scrie in titlul aplicatiei.
Fizz18 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 lp,fh, nu ai o factiune cu minim 100 de zile pe fh.
DEEADSHOT Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Nu ai o factiune cu minim 100 de zile + ca faci parte dintr-un clan.
Don.Jovetic Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 On 9/8/2020 at 2:40 PM, CMPunk. said: Fh slab, ai DM in lp. La level-ul asta se putea mult mai bine.
SILVE Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 On 9/8/2020 at 2:40 PM, CMPunk. said: Fh slab, ai DM in lp. La level-ul asta se putea mult mai bine.
TuFy Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 On 9/15/2020 at 5:07 PM, TL.TOMY said: Fh, Slab, Ai DM in Lp.
Razvan_gF Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 On 9/8/2020 at 2:40 PM, CMPunk. said: Fh slab, ai DM in lp. La level-ul asta se putea mult mai bine.
DEEADSHOT Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 Fh slab, ai DM in lp. La level-ul asta se putea mult mai bine.
Recommended Posts