Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Karren[] - Rank 4 San Fierro Paramedic Departament.

Recommended Posts

Posted

Nickname: Karren[]
Nick-uri anterioare: _Cristy.16
Level: 85
Ore jucate: 2247
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/pxnyd1R
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/9t1KT91
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/KarreN[]
Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii si Factiunea care sunt acum.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai ma joc Counter Strike Global Offensive.
De ce vrei sa intri in clan: Ca sa imi fac prietenii noi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai fost in Hells Angels si Hatz.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am facut parte din The Legends.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?  Desigur.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelegi: Faith
Planuri de viitor pe server? Momentan nu am planuri de viitor.

Prenume: Straculenco
Varsta reala: Am varsta de 16 ani aproape 17 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana simpla, care incearca sa ocoleasca oamenii falsi, deoarece consider ca acestia sunt doar o pierdere de timp în viata noastra. Sunt foarte direct si sincer cu lumea, iar de fiecare data cand nu imi convine ceva, spun, deoarece nu are rost sa traim amandoi intr-o minciuna. Nu imi plac iluziile, si tocmai de aceea sunt o persoana foarte realista. Incerc sa ma mentin cat mai calm indiferent de situatie si consider ca prietenia este cel mai important lucru în orice moment al vietii.
Ce gen de muzica asculti? Rap 

Ce hobbyuri ai? Momentan lucrez ca Mecanic Auto.
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

2g0cAPO.png

LV si numar de ore sunt ok. Lp..cat de cat ok

Nu vad sa ti avut 100 de zile in vreo factiune.

De asemenea, nu am văzut în fh-ul tau rank 4 in Paramedic SF, asa cum scrie in titlul aplicatiei.

Posted
11 hours ago, Senz said:

2g0cAPO.png

De asemenea, nu am văzut în fh-ul tau rank 4 in Paramedic SF, asa cum scrie in titlul aplicatiei.

Posted
On 9/8/2020 at 1:55 PM, Senz said:

2g0cAPO.png

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Karren[] - Rank 4 San Fierro Paramedic Departament.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp