LiahiMRO Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Sa puneti poza editata si stock-ul ca lumea sa va admire talentul in Photoshop.Eu unul cel putin as avea de invatat de la multi dintre voi,asa ca....de ce sa nu postati? Quote
LiahiMRO Posted September 10, 2020 Author Posted September 10, 2020 O sa incep eu primul ,cu toate ca tot eu am deschis acest topic. 1 Quote
Roysse Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) Foarte tare, nu prea am vazut multa lume care sa faca manipulari la inceput, majoritatea descarca o poza, pac 2 efecte, pac un text si s-au facut designeri)) "de ce sa nu postati?" - Eu cel putin nu mai postez pentru ca nu prea intereseaza pe nimeni de ce se intampla in zona asta, dupa parerea fondatorilor e de ajuns sa dea cineva t/c, nu trebuie sa mai si ajute. Ce sa zic, faci bine ce faci, continua tot asa! Edited September 11, 2020 by Roysse Quote
LiahiMRO Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 7 hours ago, Roysse said: Foarte tare, nu prea am vazut multa lume care sa faca manipulari la inceput, majoritatea descarca o poza, pac 2 efecte, pac un text si s-au facut designeri)) "de ce sa nu postati?" - Eu cel putin nu mai postez pentru ca nu prea intereseaza pe nimeni de ce se intampla in zona asta, dupa parerea fondatorilor e de ajuns sa dea cineva t/c, nu trebuie sa mai si ajute. Ce sa zic, faci bine ce faci, continua tot asa! Ai dreptate ,de cand am facut contu am vazut ca e mort forumu oleaca...Dar mna...Eu mai fac psbattle pe reddit si am zis ca poate merge si aici Quote
LiahiMRO Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 PUTIN manipulation cu toate ca nush Quote
LiahiMRO Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 St 1 minute ago, LiahiMRO said: stokc uri folosite https://imgur.com/a/x9Df4HO Quote
Recommended Posts