Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai? Am varsta de 16 ani.
  • Nickname in joc: KUNiS
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Ma prezint ca fiind o persoana cu o companie dorita. Sunt loiala, sincera, buna la suflet cu cine merita, cu un spirit bun de observatie cat si cu un simt al umorului dezvoltat. Sunt capabila de a munci in echipa, insa prefer sa lucrez singura deoarece stiu ca unde-i munca mea, acolo este bine si sigur deoarece la orice lucru la care as lucra, depun suflet si timp. Un aspect negativ pe care l-as putea marturisi este ca sunt naiva uneori, ma enervez repede pe lucruri total inutile si ma calmez doar cu pace si liniste.
  • Care este cel mai mare vis al tau? Cel mai mare vis al meu sa termin toate studiile, urmand sa am un loc de munca stabil, astfel intretinandu-ma financiar fara sa depind de cineva.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Doresc sa urmez o facultate de medicina sau de Drept.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Imi doresc sa ajung pe SA:MP o persoana ok, stiuta cu un comportament frumos, probabil si un exemplu pentru cei noi veniti. Sa am un Faction History cat mai bun si un Last Punish cat mai slab. In rest, sa-mi formez legaturi bune cu persoanele de calitate si sa ajung cat mai sus, pastrandu-mi acelasi caracter frumos.
  • Maria locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp