Valentin0 Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Ce varsta ai? Am vârsta de 18 ani. Nickname in joc: Valentin0 Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante.Sunt un băiat ambițios, sociabil, cu capul pe umeri, respectos si glumeț cand este cazul. Momentan sunt elev la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu pe profilul bio-chimie in clasa a 12-a. In timpul liber îmi place sa ies cu prietenii și sa joc SAMP. In mare parte ofer respect si bunătate daca primesc același lucru, in caz ca nu le voi primi mai bine ignor omul decât sa ma cert cu el. Ca hobby-uri am fotbalul, înnotul si atletismul. Nu suport minciuna, îmi place să ajut oamenii cu toate necesitățile lor și in acest caz sunt forte promt si vigilent. Sunt genul de persoană care cand alege sa facă un lucru își dăruiește timpul si toată pasiunea in acel lucru. Care este cel mai mare vis al tau? Sa ajung arbitru in Liga 1. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Acum urmez Colegiul pe care l-am precizat mai sus si pe viitor doresc sa intru la Facultatea de Chimie. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Ma joc de distracție. Dar mult mai mult joc din nostalgie si pentru legaturile create aici.
Recommended Posts