WhaiT Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 (edited) Hei, am făcut un cmd pentru cei din taxi incepatori. CMD-ul este in proportie de 99% cu toate locatiile pe care posthunterii le folosesc sa primiti sanctiuni. Comenzi: Locatiile: Video: DOWNLOAD Edited September 21, 2020 by WhaiT
Danni Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 (edited) Total inutil, post-hunterii sunt tot clienti si poti folosi /gps daca nu stii o locatie. Indiferent de tipul clientului aceleasi reguli trebuiesc respectate. Nu vei fi sanctionat daca ei folosesc denumiri ce nu apar in /gps sau in lista locatiilor. Daca nu stii nici acel minim de locatii nu meriti sa fii taximetrist. Edited September 21, 2020 by Danni
WhaiT Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 (edited) 5 hours ago, Danni said: Total inutil, post-hunterii sunt tot clienti si poti folosi /gps daca nu stii o locatie. Indiferent de tipul clientului aceleasi reguli trebuiesc respectate. Nu vei fi sanctionat daca ei folosesc denumiri ce nu apar in /gps sau in lista locatiilor. Daca nu stii nici acel minim de locatii nu meriti sa fii taximetrist. Nu toate locatiile sunt in /gps, deaia se iau si atatea sanctiuni. Am si specificat ca e pentru incepatori Eu te inteleg ca-ti pare cmd-ul inutil dar nu toti au experienta ta in taxi, unii intra pentru prima data. Tu crezi ca cmd-ul asta il vei folosi tot timpul? Normal ca nu, e bun la inceput pana inveti locatiile. Edited September 21, 2020 by WhaiT
Recommended Posts