Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Word Taxi LS,LV,SF rank 5, San Fierro Paramedic rank 5.

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:Word.
Nick-uri anterioare: .Danu, Twigger.
Level: 45.
Ore jucate: 1390
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/nweI9fA
Poza cu invitatia:  https://imgur.com/a/cxVyhuU
Profilul de pe panel (link):  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Word
Cateva realizari pe server/ forum: Nu prea am realizari pe server dar una dintre ele a fost sa fac de 5 ori rank 5.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, Euro Truck, Dota.
De ce vrei sa intri in clan:  Doresc sa ma alatur clanului The Legends pentru ca este un clan respectat pe acest server. Am o mare dorinta de a face parte dintr-un clan asa mare si consider ca aceast clan ar fi potrivit pentru mine. Stiu ca in acest clan voi intalni un lider si membri experimentati. Consider ca este cel mai activ clan de pe acest server. Doresc sa intru deoarece aici totul este ca o familie.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?  King, Alliance, Young Republic.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, acum mult timp, din cauza fuziunii.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:  Doresc sa revin deoarece este un clan foarte interesant cu membrii activi si disclipinati, as dori din nou sa fac parte din aceasta familie unita.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: DarkAngel, RaresM, RaK, Traian si SYTHE, CMPunk
Planuri de viitor pe server? Planurile mele sunt sa petrec cat mai mult timp pe acest server,  sa fiu cat mai activ, si sa ajung la o limba comuna cu toti membrii clanului.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Da.
Varsta reala: Am varsta de 19 ani.
Nationalitate: Moldovean.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Dan, sunt originar din Romania, locuiesc la moment in Chisinau, sunt o persoana calma cu capul pe umeri si foarte punctuala, Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar ma fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine, Iubesc sportul si muzica, consider ca sunt un exemplu pentru cei din jurul meu prin comportament si mai ales prin gandire. Parerea mea este ca gandirea este cea mai importanta calitate pentru ca de la ea pleaca toate celelalte. Sunt intr-un fel perfectionist si intelegator, incerc tot timpul sa fac cat mai putine greseli.
Ce gen de muzica asculti? Pop, manele.
Ce hobbyuri ai? muzica box-ul si samp.
Alte precizari? Multumesc pentru atentia acordata.

Edited by Danu
Posted
19 minutes ago, MarkyzZ said:

2g0cAPO.png Invitatie de sapta-luna trecuta, putine ore pentru lv 45, fh dezordonat si nu ai stat niciodata macar 100 de zile intr-o factiune.

Posted
1 hour ago, MarkyzZ said:

2g0cAPO.png Invitatie de sapta-luna trecuta, putine ore pentru lv 45, fh dezordonat si nu ai stat niciodata macar 100 de zile intr-o factiune.

Posted
2 hours ago, MarkyzZ said:

Posted
4 hours ago, MarkyzZ said:

Posted
19 hours ago, MarkyzZ said:

.

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Word Taxi LS,LV,SF rank 5, San Fierro Paramedic rank 5.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp