Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: Morph
  • Nick-uri anterioare: Dual Manel
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Morph
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/cANzbPO
  • Level: 49
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu ma aflut in nici-o factiune momentan pentru ca m-am apucat recent si vreau sa intru intr-o factiune.
  • Ore jucate: 1014
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: De 4 ani cu mici pauze.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL

• Prenume: Raul
  • Vârstă reală: 20 de ani.
  • Domiciliu: Sibiu,
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana calma de treaba comunicativa imi place sa muncesc in echipa, imi place sa port dialoguri cu oameni din jurul meu sunt foarte deschis, ajut pe toata lumea cum pot si daca pot. 
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:  Sa ma joc sa:mp si sa ies cu prieteni.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate foarte frumoasa cu oameni de treaba comunicativi. Imi place tot la aceasta comunitate.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Imi place foarte mult m-ai ales ca sunt membri cu capul pe umeri si cu care ai ce vorbi si care te pot intelege orice problema ai avea.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am m-ai fost.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:  Deoarece imi place foarte mult numele si tag-ul. Imi plac membrii clanului si staff-ul acestui clan.
Posted

FfHaSdF.png
Faction History-ul și Last Punish-ul tău sunt foarte oke, însă aplicația lasă de dorit. Încearcă să faci o aplicație mai bună de atât dacă îți dorești un răspuns pozitiv!

Posted

4J6I53R.png

+ Faction History frumos, LP curat.

- Nu m-ai convins ca iti doresti sa intri in clan din cauza aplicatiei care lasa de dorit si imi da de inteles ca nu prea ti-ai dat interesul.

• TOKiO locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp