Kadi Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Numele din joc: Kadillac47Numele dupa form: KadiRank-ul actual din clan: 4Motiv-ul inactivitatii tale?: Am inceput scoala si nu prea mai fac fata si cu invatatul si cu activitatea de pe samp, de aceea am nevoie de putin timp sa ma reorganizez si sa revin cu forte proaspete.Vei fi inactivi pe perioada de?: 01.10.2020 - 14.10.2020Altele detalii: Sper sa revad clanul cand revin exact la fel cum este acum . Succes!
[]LopaticA Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 hour ago, Kadi said: Numele din joc: Kadillac47Numele dupa form: KadiRank-ul actual din clan: 4Motiv-ul inactivitatii tale?: Am inceput scoala si nu prea mai fac fata si cu invatatul si cu activitatea de pe samp, de aceea am nevoie de putin timp sa ma reorganizez si sa revin cu forte proaspete.Vei fi inactivi pe perioada de?: 01.10.2020 - 14.10.2020Altele detalii: Sper sa revad clanul cand revin exact la fel cum este acum . Succes! Cerere Acceptata. Iti doresc mult succes cu organizarea pe care doresti sa o faci, te asteptam cu mare drag. Succes !
Recommended Posts