Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Zombine.BOLNAVUL
  • Nick-uri anterioare: Orez / Zombine
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Zombine.BOLNAVUL
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/oUmz2ef
  • Level: 40
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea News Reporters, detin rank 5.
  • Ore jucate: 1580
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2015 am inceput sa joc SAMP, insa contul actual a fost creat in anul 2017 cand a aparut serverul Yellow.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat pe SAMP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu stiu, nu mai tin minte.

IRL:

• Prenume: Teodor.
  • Vârstă reală: 20 de ani.
  • Domiciliu: Momentan stau in Iasi.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut. Prenumele meu este Teodor, sunt un baiat serios, cu bunul simt, loial si mereu alaturi de prieteni mei. In general sunt o persoana calma dar mai am momente cand ma enervez destul de repede.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies afara cu prietenii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este una dintre cele mai frumoase comunitati unde am legat multe prietenii.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King este un clan puternic, cu membrii seriosi care detin cei 7 ani de acasa.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clanul vostru.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa cunosc persoane noi pe acest server.
Posted

Zgq1MdB.png

Faction History dezastruos (ce te salvează rank 5-ul actual), aplicaţie lipsită de interes. Mai bine nu te chinuiai să aplici. Ţinem cont în mare parte si de nickaname, pe viitor poate vei avea o şansă, succes!

• KaApA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp