Kempell Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Informatii legate de SA:MP:Nickname: KempelNick-uri anterioare: Beach.Level: 45Ore jucate: 2032Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):Din pacate nu pot face un ss ca nu imi merge am 0 sanctiuni, poate fi verificat de admin.Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/UlinRiLProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/KempelCateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea e Faction History pe care il am la care am muncit mult.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc CS:GO, WarnZone cam atat.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece are membrii capabili respectosi si de treaba, imi place TAG ul clanului ma atrage Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am facut parte din multe clanuri, [A] candva in 2017, TL in 2019, [AIM], Si si mai multe.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Elder Gods'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Acum nu prea cunosc pe nimeni din clanul acesta, dar vreau sa fac cunostinta cu cati mai multi membrii ai acestui clan.Planuri de viitor pe server?: Nu am niste planuri mari pe acest server, doar daca lider la o factiune.Informatii legate de viata reala:Prenume: Max.Varsta reala: Am varsta de 19 ani.Nationalitate: Sunt de nationalitate Moldovean.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Max am o varsta de 19 ani si sunt nascut in Moldova.Sunt un baiat cuminte, respect pe ala care ma respecta, sunt o fire calma si imi place sa lucrez in echipa.Timpul liber petrec cu prietenii sau la calculator. Acum stau cu traiu in Germania lucrez si invat.Ce hobbyuri ai? Cel mai preferat e sportul kickboxing, si ma ocup cu tuning la scutere.Alte precizari?O seara faina!
Cojo. Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Faction History frumos, activitate mare si Last Punish curat, meriti sa fii in clan!
SebastiiaN Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 - Felicitari! Ai fost acceptat in urma a 6 voturi PRO, poti sa iei legatura in joc cu lider/co-lider pentru a primi [/cinvite] in clan.
Recommended Posts