Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: PiscoT[]
Nick-uri anterioare: ionnn si M@dalin.
Level: 19.
Ore jucate: 225
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):Din pacate nu pot face un ss ca nu imi merge am 0 sanctiuni, poate fi verificat de admin.
Poza cu invitatia: https://postimg.cc/fS0Rh38g
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/PiscoT[]
Cateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea e Factiunea din care fac parte.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc LoL si Cs1.6.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece are membrii capabili respectosi si de treaba, imi place TAG ul clanului ma atrage 😉
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din multe clanuri cum ar fii [HA], Hatz, [iR] si multe altele.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Elder Gods'? Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Momentam nu prea ma cunosc cu nimeni.
Planuri de viitor pe server?: Sa devin lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Emil.
Varsta reala: Am varsta de 13 ani.
Nationalitate: Sunt de nationalitate Roman.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: In primul rând, ma numesc Emil, am vârsta de 13 ani si locuiesc in Radovanu.Sunt o fire amuzantă, calmă, linistită, copilăroasă, nu ma dau batut usor, sunt o persoană secretoasa, stiu sa tin un secret. Nu imi plac oamenii laudarosi si prefacuti, nu imi place deloc sa fiu vorbit pe la spate. Sunt acea persoana care reuseste sa faca ce isi propune, o fire ambitioasa. Imi place să călătoresc, sa ma uit la filme, de preferat filme cu actiune, sa stau la calculator si sa ies cu prietenii. Nu suporta minciuna, falsitatea, prostia, ignoranta si violenta (limbajul vulgar). Îmi place să cunosc cat mai multe persoane si sa traiesc viata la intensitate maxima.
Ce hobbyuri ai? Sa joc fotbal cu prietenii mei.
Alte precizari? Multumesc anticipat.

Edited by .Rainbow.[]
Am uitat ceva.
Posted (edited)

contra.png.436d0540a0813a0ffbdc07daf85c68f5.png  Faction History-ul lasa de dorit la fel si activitatea ti s-a verificat LP si ai multe sanctiuni.

Edited by Cojo_
Posted
14 minutes ago, Cojo_ said:

contra.png.436d0540a0813a0ffbdc07daf85c68f5.png  Faction History-ul lasa de dorit la fel si activitatea ti s-a verificat LP si ai multe sanctiuni.

Posted

respins.png.911ff3fa003677f5cf776815e97b8acc.png
- Din pacate nu indeplinesti cerintele necesare pentru clan si inca nu am un FH prea stralucit, poate in viitor o sa ai o sansa daca iti refaci FH-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp