ANDRONACHE_TW Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Nickname: ANDRONACHE_TWNick-uri anterioare: PRNYX, HIDROW0WLevel: 49Ore jucate: 1612Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/AR6yPjVPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/DT5O3LV Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/ANDRONACHE_TWCateva realizari pe server/ forum: Tester San Fierro Paramedic Departament.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Fifa 2020, CS:GO.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece nu am fost niciodata si chiar mi-as dori.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai fost, in King.,[A],[AIM] si [ZEW]Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Elder Gods'? Da am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu prea ii cunosc, dar daca e sa intru o sa ne intelegem bine.Planuri de viitor pe server? Doresc sa iau functia de Lider la una dintre factiunii.Informatii legate de viata reala:Prenume: Lucian.Varsta reala: 17 ami.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Lucian Stefan, am 17 ani si sunt din orasu Targu-Jiu.Despre mine pot spune ca sunt o fire ambitioasa , calculata, sincera si prietenoasa. In timpul liber stau pe calculator sau ies pe afara cu prieteni. Nu suport minciuna si rautatile. Imi plac persoanele care ma fac sa ma simt bine si cu, care am ce sa vorbesc.Ce gen de muzica asculti? Manele :).Ce hobbyuri ai? Sa joc fotbal , tenis de picior , de masa si sa ma joc pe calculator.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat sper sa mi se ofere o sansa. Seara frumoasa!.
Elfie Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 De la mine ai un PRO. Sper ca in viitorul apropiat vei intra intr-o factiune
xGCx Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 - Primesti un Pro de la mine pentru faptul ca ai un Faction History atragator, ore jucate ok si nu ai sanctiuni grave in last punish si sa zicem aplicatie decenta. - Sper insa ca acel cont, PRYNXv2 sa nu mai fie al tau tinand cont de faptul ca a fost banat de cateva ori.
Cojo. Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 15 minutes ago, Reddix said: - Primesti un Pro de la mine pentru faptul ca ai un Faction History atragator, ore jucate ok si nu ai sanctiuni grave in last punish si sa zicem aplicatie decenta. - Sper insa ca acel cont, PRYNXv2 sa nu mai fie al tau tinand cont de faptul ca a fost banat de cateva ori.
Costii. Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, Reddix said: - Primesti un Pro de la mine pentru faptul ca ai un Faction History atragator, ore jucate ok si nu ai sanctiuni grave in last punish si sa zicem aplicatie decenta. - Sper insa ca acel cont, PRYNXv2 sa nu mai fie al tau tinand cont de faptul ca a fost banat de cateva ori. Si pe viitor intră intr-o facțiune si e perfect.
Onofrew Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 14 hours ago, Elfie said: De la mine ai un PRO. Sper ca in viitorul apropiat vei intra intr-o factiune
SebastiiaN Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 - Felicitari! Ai fost acceptat in urma a 5 voturi PRO, poti sa iei legatura in joc cu lider/co-lider pentru a primi [/cinvite] in clan.
Recommended Posts