Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Darkley.[] -R5 Taxi LS/LV/SF, Tester.

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Darkley.[]
Nick-uri anterioare: Antonio.4
Level: 30 ( 1385/92 RP).
Ore jucate: 1282 ore.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/cmA0dAl
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/lQmWthD
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Darkley.[]
Cateva realizari pe server/ forum:  Averea pe care o am, prietenii, zilele acumulate in Taxi LS,  functiile de tester pe care le am primit in Taxi LS si Taxi LV, si FH-ul pe care l-am creat.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike : Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, FIFA 20/21, Rocket League.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din clanul The Legends, deoarece este un clan destul de cunoscut, cu membrii care sunt respectosi si cu cei 7 ani d-acasa, care isi dau silinta in orice, si pentru ca acest clan este unul vechi, cunoscut pe server si pentru ca stiu ca aici nu intra oricine.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da am mai facut, acestea sunt: Besti Killers, Iron Rangers, Hatz Family, Several Lights, West Side.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai facut parte din The Legends.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: RaresM, Morcovel, AwpKING, Rak, CrIsTiLeWa.
Planuri de viitor pe server?: Sa detin o functie buna pe server, adica helper sau lider Taxi.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Bogdan.
Varsta reala: 16.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, eu sunt Bogdan, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat destul de simplu si la locul lui. In viata de zi cu zi ma prezint ca un baiat calm, civilizat si atent, in timpul liber joc fotbal de placere. Imi place cel mai mult sa respect oamenii buni din jurul meu pentru ca stiu ca roata se intoarce. Ma bazez forte mult pe sinceritate si pe atentie. Imi place atunci cand am o sarcina sau ceva de facut sa duc pana la bun sfarsit ceea ce am de facut, indiferent de obstacole.
Ce gen de muzica asculti?: Orice, mai putin populara.
Ce hobbyuri ai?: Un hobby ar fi fotbalul, deoarece practic fotbalul de performanta.
Alte precizari?: Multumesc.

Edited by Darkley.[]
Posted

vW5t2ih.pngIti dau acest vot pentru ca am ajuns sa te cunosc indeajuns de bine incat sa imi dau seama ca ai un comportament frumos si esti responsabil. Succes! 

Posted
30 minutes ago, TL.CrIsTiLeWa said:

vW5t2ih.pngIti dau acest vot pentru ca am ajuns sa te cunosc indeajuns de bine incat sa imi dau seama ca ai un comportament frumos si esti responsabil. Succes! 

Posted (edited)

2g0cAPO.png

LP, "Fraudare test" in fh, joci si pe alte servere, titlul topicului este pus gresit

Aplicatie facuta cu mare dezinteres.. se poate observa asta doar din titlu

Edited by Kristi12
Posted
3 hours ago, TL.CrIsTiLeWa said:

Posted
1 hour ago, Kristi12 said:

2g0cAPO.png

LP, "Fraudare test" in fh, joci si pe alte servere, titlul topicului este pus gresit

Posted

OSziXZ4.pngLast punish destul de deplorabil, faction history-ul nici el prea strălucit. Lăs la alegerea colegilor viitorul tău în legătură cu această aplicație.

Posted

SIJmTBi.png

Personal pot spune că meriţi o şansă să faci parte din acest clan.

În primul rând, te cunosc de când ai intrat în Taxi Los Santos unde şi acolo ai dat dovadă de un comportament exemplar. Eşti un băiat ascultător, dacă am avut o rugăminte la tine sau orice altceva m-ai înţeles şi m-ai ascultat, ceea ce înseamă mult pentru mine această înţelegere între noi, nu au existat probleme, am ce să vorbesc cu tine, ţii la glumă când este de glumit, serios când trebuie să fii serios. De asta faci parte şi din echipa de testerii a facţiunii Taxi Las Venturas, pentru că pot conta pe tine în orice moment.

În al doilea rând, sancţiunea de Death Match şi mute-ul pentru spam o să fie şterse luna aceasta (pe 22, respectiv 28) şi o să rămâi cu acel kick pentru [/tx] până în februarie 2021, cea ce nu este aşa grav, este doar un kick, nu 2-3, te cred că ţi-a scăpat ceva pe acest chat deci nu este aşa grav last punish-ul tău. Cât despre aplicaţie nu văd unde este dezinteresul, este o aplicaţie ok, este loc şi de mai bine, dar este ok şi asta după părerea mea, pe viitor încearcă să dai totul.

În ultimul rând, îţi doresc succes şi sper să îţi primeşti şansa! Să nu te dezcurajezi, dacă nu o să fie cu această aplicaţie, dar nu se ştie cu singuranţă a doua o să fie bine. ✔️

Posted
7 hours ago, Kristi12 said:

2g0cAPO.png

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Darkley.[] -R5 Taxi LS/LV/SF, Tester.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp