Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pentru a primi salariul & bonusul va trebui să completați modelul de mai jos, apoi să dați REPLY la acest topic cu modelul completat. Această regulă a fost pusă din mai multe motive create de membrii clanului. Unde vă este cerut sa prezentați dovezi va trebui să incărcați pozele / videoclipurile pe imgur / imgbb, respectiv pe Streamable sau YouTube. Lipsa dovezilor va duce la neprimirea salariului și bonusului. Fraudarea / falsificarea duce la UV si Black List (permanent).

• Nickname:
  • Zile in clan:
  • Rank-ul avut:
  • Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat:
  • Alte mentiuni:

Pentru cine crede ca nu se descurca cu cererea, am creat mai jos un toturial pas cu pas.

Spoiler

Cum sa-ti faci cont pe forumul buGGed.
Pasul 1.
Intram pe
https://forum.bugged.ro/ apoi selectam SIGN UP
Exemplu (click)

Pasul 2.
Completam cu informatiile cerute! (datele va sunt in siguranta)
Exemplu (click)

Pasul 3.
Intram pe adresa de e-mail / g-mail pe care am setat-o si acolo v-om gasi un folder cu un link pe care il apasati pentru validarea adresei de email. Exemplu (click)

Pasul 4.
La unii este posibil sa va ceara sa dati manual "Existing user? Sign in" In caz ca va cere asta, completati cu numele pe care l-ati ales si parola. Recomandat ar fi sa selectati "Remember me" ca nu mai trebuiasca sa va logati de fiecare data.
Exemplu (click)

Pasul 5.
Intram la CLUBS si cautam Warriors Legendary (clanul) ori intrati mai rapid pe linkul de mai jos.
Exemplu (click)

Pasul 6.
In dreapta sus o sa va apara JOIN CLUB. Eu sunt deja in club, dar voi probabil ca nu sunteti asa ca apasati pe JOIN.
Exemplu (click)

Pasul 7.
Intram la INTRODUCERE
Exemplu (click)

Cautam topicul "Cerere SALARIU & BONUS" si intram pe el.
Copiem modelul folosind CLICK STANGA (tinem apasat) si il dam "paste" / "lipere" sau CTRL V pentru al lipi in reply.

Il completati, iar apoi dati Submit reply.
Exemplu (click)
Gata!
Un Co-Lider sau liderul se va uita peste cererea de salariu si va v-a aproba-o sau respinge-o. In caz ca o respinge va da si raspuns de ce a respins-o.

Edited by stockout
Posted
  • Nickname:stefizeu
  •  Zile in clan:3 zile
  • Rank-ul avut:rank 1
  • Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat:https://imgur.com/a/QED2M07
  • Alte mentiuni: War clan de smecheri!!
Posted
  • Nickname:RZV7
  • Zile in clan:13
  • Rank-ul avut:2
  • Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat:Inca nu am dat ad-uri in viitor voi da.
  • Alte mentiuni:The best clan
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp