stockout.baby Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 (edited) Pentru a primi salariul & bonusul va trebui să completați modelul de mai jos, apoi să dați REPLY la acest topic cu modelul completat. Această regulă a fost pusă din mai multe motive create de membrii clanului. Unde vă este cerut sa prezentați dovezi va trebui să incărcați pozele / videoclipurile pe imgur / imgbb, respectiv pe Streamable sau YouTube. Lipsa dovezilor va duce la neprimirea salariului și bonusului. Fraudarea / falsificarea duce la UV si Black List (permanent). Nickname: Zile in clan: Rank-ul avut: Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat: Alte mentiuni: Pentru cine crede ca nu se descurca cu cererea, am creat mai jos un toturial pas cu pas. Spoiler Cum sa-ti faci cont pe forumul buGGed. Pasul 1. Intram pe https://forum.bugged.ro/ apoi selectam SIGN UPExemplu (click) Pasul 2. Completam cu informatiile cerute! (datele va sunt in siguranta)Exemplu (click)Pasul 3. Intram pe adresa de e-mail / g-mail pe care am setat-o si acolo v-om gasi un folder cu un link pe care il apasati pentru validarea adresei de email. Exemplu (click) Pasul 4. La unii este posibil sa va ceara sa dati manual "Existing user? Sign in" In caz ca va cere asta, completati cu numele pe care l-ati ales si parola. Recomandat ar fi sa selectati "Remember me" ca nu mai trebuiasca sa va logati de fiecare data.Exemplu (click) Pasul 5. Intram la CLUBS si cautam Warriors Legendary (clanul) ori intrati mai rapid pe linkul de mai jos.Exemplu (click) Pasul 6. In dreapta sus o sa va apara JOIN CLUB. Eu sunt deja in club, dar voi probabil ca nu sunteti asa ca apasati pe JOIN.Exemplu (click) Pasul 7. Intram la INTRODUCEREExemplu (click) Cautam topicul "Cerere SALARIU & BONUS" si intram pe el. Copiem modelul folosind CLICK STANGA (tinem apasat) si il dam "paste" / "lipere" sau CTRL V pentru al lipi in reply.Il completati, iar apoi dati Submit reply.Exemplu (click)Gata! Un Co-Lider sau liderul se va uita peste cererea de salariu si va v-a aproba-o sau respinge-o. In caz ca o respinge va da si raspuns de ce a respins-o. Edited October 23, 2020 by stockout
Adelin71 Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Nickname:stefizeu Zile in clan:3 zile Rank-ul avut:rank 1 Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat:https://imgur.com/a/QED2M07 Alte mentiuni: War clan de smecheri!!
Nicu1011 Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Nickname: Nicu1011 Zile in clan: 43 de zile in momentul actual. Rank-ul avut: rank 4. Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat: https://imgur.com/a/yVGOSvX Alte mentiuni: Niciuna.
GianiFulan Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Nickname: GianiFulan Zile in clan:27 Rank-ul avut: 3 Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat: Nu am dat ad-uri inca Alte mentiuni: WAR cel mai tare clan
Razvan Lazar Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Nickname:RZV7 Zile in clan:13 Rank-ul avut:2 Dovada cu cate ad-uri pentru clan ai dat:Inca nu am dat ad-uri in viitor voi da. Alte mentiuni:The best clan
Recommended Posts