Jump to content

Gta San Andreas Remastered 2020 ***UPDATED***

Recommended Posts

Posted (edited)

*Salutare ! In trecut am lucrat la un modpack probabil multi dintre voi stiti asta !

*Am cautat si descarcat de pe net anumite moduri si  si la prima vedere am fost intersat sa fac niste modificari care nu le gasesti in orice modpack. Si asa m-am gandit sa stau umpic sa stau sa lucrez la un modpack propriu care din fericire dupa 2 ani  primeste si un *UPDATE MARE*

*Cautand pe anumite site-uri, am combinat, lucrat si retexturat anumite parti ale jocului, am stat in jur de 2 saptamani sa fac un modpack care nu creeaza lag, nu creeaza crash - joc blocat, asta cred ca e foarte important.

*M-am gandit sa il fac public si cu voi, sa testati care doriti si sa imi spuneti daca am facut ceva sau nu din acest modpack, sper sa fie ceva frumos !

**A fost adaugata versiunea 2 a acestui modpack ! Cu un maricel update la foarte multe chestii importante !**

*Mai jos aveti o lista cu modificarile aduse de mine la acest modpack, care nu se aflau deja :

Ce este nou si modificat in V2

: 1. Modificate luminitele pe timp de noapte, am adaugat mai putine si mai optimizate sa nu creeze lag sau anumite erori raportate de playeri.

2. Un nou mod pe NRG-500 pe care se vad ambele culori hidden si arata mai ok fata de modul anterior. Poza : http://imgur.com/a/ObZV8

3. Modificata iarba in joc, am adaugat ceva mai optimizat, care nu consuma chiar asa multe FPS !

4. Ped-ul modificat cu unul mai realist. (ped.ifp)

5. Minimap-ul din stanga jos a fost retexturat in ceva mai frumos, poza: http://imgur.com/a/w3lcT

6. Am rezolvat inca 7 texturi pe harta care tremurau si nu se vedeau ok. Cam acestea sunt modificarile aduse, nu o sa mai prezinte erori ( x is missing) sau alte probleme.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Link download mod :  (Se poate gasii in descriere la videoclip pe Youtube)

(optional) Puteti sa dercarcati si versiunea 1 daca aveti un pc destul de puternic !

Tutorial instalare moduri :
Recomand sa aveti jocul curat doar cu cleo si samp 0.3.7 instalat la fel ca la mine in tutorial, si sa aveti instalat direct x 11 pentru o buna si corecta functionare a modurilor!

Pentru orice problema / eroare adusa la instalare, astept comentarii aici cu un print screen la acea eroare si o sa va ajut sa rezolvati

Sper sa va placa acest modpack, astept comentarii daca gasiti anumite buguri sau ceva sa le rezolv, si sper ca am facut ceva frumos!\Sanatate legendelor si nu, nu v-am uitat.

Edited by Derrek
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp