Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai? Am 18 ani.
  • Nickname in joc: Matix
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Salut, ma numesc Alex am varsta de 18 ani si sunt in clasa a XII- a. Sunt o fire sociabila, amuzanta si cooperativa. Imi place sa ma inteleg bine cu cei din jurul meu, indiferent ca sunt prieteni, cunostiinte, sau persoane pe care abia acum le-am cunoscut. Timpul liber imi este in mare parte ocupat de familie, urmat de prieteni, dupa care SA:MP. Ma imprietenesc usor si nu ma supar repede sau din orice, sunt foarte rabdator. Inca o placere de a mea este de a lucra in echipa, indiferent ca este in viata reala sau pe jocuri. Atata timp cat si cei cu care ma joc sunt doritori sa colaboreze cu mine, totul este perfect. Sunt mereu optimist, indiferent daca lucrurile merg sau nu cum trebuie. Imi fac treaba bine mereu si o duc la capat orice sarcina as avea. Intotdeauna gandesc inca odata, inainte sa fac o actiune pripita, consider ca este foarte important si este elementul cheie in firea omului, dar din pacate in ziua de azi sunt din ce in ce mai putine persoane care procedeaza in felul asta. Cred ca am spus cate ceva despre mine.
  • Care este cel mai mare vis al tau? Cel mai mare vis al meu este de a intra la academia militara.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Scoala de subofiteri din Campina.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Vreau sa mi fac contul sa arat cat mai bine si sa ma joc cu prietenii.
Posted

https://prnt.sc/vckab2

De ce ai dat copy paste?))

Nu pot zice nici pro, dar nici contra, sunt neutru, nu ai un fh foarte bogat si nici nu ai factiune actuala.

Astept sa vad ce mai zic si colegii mei, poate imi voi schimba parerea.

Posted

Asemenea colegului meu, mi se pare dubios că ai aproape 1.000 ore jucate și un FH atât de mic.

Contra din partea mea.

• Maria locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp