tns belgianu Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Salut, va cer si eu ajutorul cu o problema. Am un lag enorm pe samp cu un laptop decent si nu stiu de ce. Daca merg pe strada si se spawneaza masinile unui clan si dau camera din mouse spre ele se misca in poze, daca mut camera se misca putin mai decent. Ce ii pot face? Driverele sunt la zi. Persoana care ma va ajuta sa rezolv problema va fi rasplatita! Quote
Denis028 Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Incearca un modpack low pc si vezi daca sunt ceva schimbari. Quote
Down Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 On 11/3/2020 at 11:50 AM, Cruise- said: Salut, va cer si eu ajutorul cu o problema. Am un lag enorm pe samp cu un laptop decent si nu stiu de ce. Daca merg pe strada si se spawneaza masinile unui clan si dau camera din mouse spre ele se misca in poze, daca mut camera se misca putin mai decent. Ce ii pot face? Driverele sunt la zi. Persoana care ma va ajuta sa rezolv problema va fi rasplatita! Ia-ti aplicatia Quick CPU, dar inainte de asta, ti-as recomanda totusi sa-ti faci windows-ul inainte daca spui ca nu e din modpack. Alte idei, hdd-ul sta mereu la 100%? poate s-a uzat. Eu la laptop-ul meu l-am schimbat in garantie intr-un interval de 18 luni de 3 ori. Quote
cruise Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 gen zici ca faci multi bani ca salahor acolo la tine in strainatate si n ai bani de un pc serios? hahaha Spoiler nigga u gay Quote
tns belgianu Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 21 minutes ago, cruise said: gen zici ca faci multi bani ca salahor acolo la tine in strainatate si n ai bani de un pc serios? hahaha Hide contents nigga u gay Spre deosebire de tine strang sa mi iau masina, sărăcuțule. Iti trebuie capacitate pentru asa ceva, ceea ce tu nu ai. Te pup, vezi ce mananci mâine. Quote
Valentin0 Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Iti recomand sa ii setezi din setările bateriei performanțe maxime atunci când nu este conectat la un acumulator. Daca nici asa nu merge peobabil iti trebuie un alt modpack etc. Quote
Recommended Posts