Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - .Randy - Rank 4 Taxi SF

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: .Randy
Nick-uri anterioare: Mostafa., Randy
Level: 40
Ore jucate: 760 
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://prnt.sc/viyp13
Poza cu invitatia: https://prnt.sc/viuuhy
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/.Randy
Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii si cred ca si 98 de zile in Los Santos Police Department.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc alte jocuri, pentru ca nu imi permite pc-ul.
De ce vrei sa intri in clan: Imi place foarte mult, de cand m-am apucat de server mi-am dorit sa intru in clan pentru ca este unul foarte serios si cu multa implicare.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am fost doar in Seraphim Family 250 de zile.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: 
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat nu sunt pe lista.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Madara,Morcovel,Traian,Cristina.
Planuri de viitor pe server? Nu am un plan anumit pe server.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Nicula Razvan
Varsta reala: 24 de ani.
Nationalitate: Roman. 
Descrie-te in minim 20 cuvinte:  Ma numesc Razvan, am 24 de  ani, sunt din Arad si sunt o fire prietenoasa, cu un simt al umorului dezvoltat, stiu cand sa tac si cand trebuie sa vorbesc. Sunt dornic sa invat lucruri noi si sa imi fac noi prieteni.
Ce gen de muzica asculti? Trapp.
Ce hobbyuri ai? Nu am un Hobby anumit.
Alte precizari? Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

Edited by Randy.Si
Posted

2g0cAPO.png

Fh destul de slab. NU ai minim 100 de zile in vreo factiune, deci nu respecti una din regulile de baza pentru accederea in clan.

Din poza cu LP pe care ai pus-o tu, nu reiese faptul ca este lp-ul tau.

Nimic notabil in realizarile tale.

Posted (edited)
On 11/13/2020 at 1:17 PM, Randy.Si said:

Mi-am schimbat numele inapoi din .Randy in Randy, de aceea am dat reply.

Edited by Randy.Si
Posted
23 hours ago, Senz said:

2g0cAPO.png

Fh destul de slab. NU ai minim 100 de zile in vreo factiune, deci nu respecti una din regulile de baza pentru accederea in clan.

Aceeași parere, succes!

• Fok 1
Posted
On 11/14/2020 at 10:48 PM, SILVE said:

OSziXZ4.pngChiar nu stiu ce sa zic, ai un FH ok, insa nu ai orele. Las la decizia colegilor mei.

Din ce vad lucrurile nu sunt tocmai ok. 

Posted
On 11/14/2020 at 2:44 AM, Senz said:

2g0cAPO.png

Posted
10 hours ago, TL.Ionut said:

2g0cAPO.pngConsider ca ai un comportament neadecvat pentru a te alatura acestui clan!

Pai tu ai comportament adecvat? Dai tepe pe samp si vorbesti de comportament. Nu as mai comenta in locul tau. Nu meriti nici tu in clanul asta. Tepar infect. Dai keylogger la oameni si furi masini si bani. Jalnic!!

Posted
On 11/14/2020 at 2:44 AM, Senz said:

2g0cAPO.png

+ ai dat de atatea ori replay-uri la aplicatie. Si printre motive s-a mai spus si ca nu ai un comportament adecvat.

Posted (edited)

Tin sa precizez ca am dat replay la aplicatie pentru ca am incercat sa o editez.. dar doar acum mi-am dat seama ca nu se poate, si avand in vedere despre comportamentul meu nu a sapus nimeni asta, doar un baiat pe nume ionut care nu mai face parte din clan. Va multumesc tuturor pentru voturile acordate.

Edited by Randy.Si
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp