Emanuel1337 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (edited) Nick: .Emanuel Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/.Emanuel Doresc sa atasez si o poza cu [/stats], deoarece am puncte RP multe, ating level 20 sau mai bine.: https://imgur.com/a/ZH3QvtR Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/XwpsDd3 Level: 15 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea School Instructors San Fierro. Detin rank 1, doresc sa stau pana la 100 de zile. Ore jucate: Am aproape 300 de ore jucate. Warn-uri: Nu am avut. De cât timp joci SA:MP?: Joc samp din 2015. Am inceput cu server-ul Red.Bugged, fiind colider in clanul lui Kronick. Red Family [R]. El detinea rank 7 in Hitman Agency. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da. Am avut ban pentru Route-Recording, deoarece o persoana mi-a spus ca e legal. Cautam un mod de a face mai usor kilometrii la masini, insa el vorbea de Cruise-Control, eu intelesesem ca e vorba de Route-Recording si asta a fost. Mi-am invatat lectia. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, din contra ma inteleg cu LeBroff, Leno si altii care au mai fost pe Red.Bugged acum 4-5 ani de zile. Prenume: Emanuel Vârstă reală: Am varsta de 20 de ani. Domiciliu: Locuiesc in orasul Iasi. Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Emanuel, am frumoasa varsta de 20 ani si locuiesc in orasul Iasi, judetul Iasi. Sunt o persoana linistita, cu spirit dezvoltat al umorului, avand cei 7 ani de acasa, pot spune ca ma integrez foarte rapid in diverse grupuri, fara ,,a pune paie pe foc'', o expresie specifica unei persoane calme, lucru care ma defineste cu adevarat. Pot spune despre mine ca am si o memorie putin cam ,,anormala'', destul de ciudata pot spune, daca chair vreau sa tin ceva minte, o voi face chair daca voi fi intrebat peste ani si ani de zile, dar sa fie ceva dorit si de catre mine in mod direct. Din cand in cand fac scurte plimbari prin zonele invecinate orasului in care locuiesc, imi place foarte mult sa explorez, sa ma recreez intr-un mod aparte. Nu ma consider perfect, din punctul meu de vedere nu exista perfectiune, fiecare individ are calitati si defecte, indiferent de cat de mare este raportul dintre acestea, conteaza ca le detine, asta alcatuieste un tot, o persoana care se poate adapta la societate si la greutatile ei. Mai pot spune despre mine ca am preocupare si pe plan profesional, doresc sa am o meserie sigura in viitor, dupa terminarea liceului, mergand la o facultate buna, nu sunt adeptul invatatului in exces, dar ma intereseaza chestia asta si imi dau silinta cum pot mai bine, stiind chiar faptul ca asteptarile si capacitatea sunt mult mai mari. Pe de alta parte, legatura cu familia mea este una stransa, imi iubesc aproapele atat timp cat si el o face, respect pe cine ma respecta, ajut chiar daca inapoi nu voi mai fi ajutat, asta sunt eu, imi place sa fac bine, probabil acest lucru a dus si la faptul ca am foarte multi prieteni carora le multumesc ca imi sunt aproape la fel cum si eu le sunt lor la nevoie si nu numai. Aceastea fiind spuse, cam atat va pot spune mai pe scurt despre mine, ar fi mult mai multe chestii, dar ramane de vazut pe parcurs! Ce îți place să faci în timpul liber?: Hobby-ul meu principal este sportul, fac sala din pura placere, pentru sanatatea mea in primul rand, cand am timp ies pe afara cu prietenii si ma joc pe calculator. Imi place sa interactionez extrem de mult cu persoanele din grupul meu, disciplina si inteligenta fiind punctele mele forte. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate foarte bine organizata, pusa la punct, cu un staff foarte activ. A crescut foarte repede aceasta comunitate in scurt timp, lucru care este deosebit la Bugged. Chiar si dupa 5 ani ma atrage aceasta comuniatate, chiar daca este invadata de copii pana in 14 ani. Ador comunitatea si continui sa joc pe ea. Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan special, perfect din toate punctele de vedere. King. este un clan de elita, cu o conducere model, membrii putand invata multe de la conducere. Membrii clanului dau dovada de seriozitate si activitate. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost, insa imi doresc sa fac parte din acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc in acest clan datorita membrilor care sunt de inalta societate, activitatii acestora si caracterul acestora. Edited November 21, 2020 by Emanuel1337 Adaugarea pozei cu [/stats] datorita punctelor RP multe care depasesc level 15.
Clev Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Lipsa de productivitate, lipsa pozei de sanctiuni si desigur al comportamentului / atitudinii prestand negativism! Succes, tinere!
Emanuel1337 Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/XwpsDd3 Sper ca se observa acum poza cu sanciuni. Nu cred ca mai e altcineva in School Instructors San Fierro cu numele .Emanuel.
Alessia Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 (edited) Nu ai FH, nu ai destul de multe ore jucate și în plus, ai un ban in LP, care nu dă prea bine. Edited November 22, 2020 by Alessia
Emanuel1337 Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 Multumesc pentru voturi, am sa tin cont. O seara frumoasa!
NEKED Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Respins ti se ofera de catre un Rank 6-7. ! Succes
Recommended Posts