Backy Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 IG: Nick: Backy. Nick-uri anterioare: Backy pe purple. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Backy./ Sancțiuni (poză panel): Level: 21 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: The Italian Mafia, rank 5. Ore jucate: 555 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Din 2015 de pe serverul red. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pe purple banat pe motiv Cheats, unde am adus dovezi contradictorii suficiente, dar nevermind. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Catalin Vârstă reală: 18 ani. Domiciliu: Focsani Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Bacau Catalin, am 18 ani, iar orasul meu natal este Focsani. Am o inaltime de 1,78, ochi caprui, par brunet si sunt o fire calma, blanda si cu o educatie aparte. Ca hobby personal imi place fotbalul, iar in viitor imi doresc sa devin medic. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa invat pentru medicina, nu prea am timp liber. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Stima, respect, codati. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan foarte cool, aici am multe amintiri cu oameni faini si majoritatea de pe purple de pe king imi sunt prieteni si imi doresc sa-i revad. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, pe purple. Fuziune. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am multi prieteni in el si imi place foarte mult clanul in sine.
Wiskae Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 1 minute ago, Gamaneata said: nu stau la discutii.
King K3nnTXXL Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Consider că meriți o șansă în clan deoarece ai mai fost și pe PURPLE în clan + ai un comportament oke. Multă baftă!
Alexandrra Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 17 hours ago, Gamaneata said: nu stau la discutii.
Recommended Posts