Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends-Ad3ee Rank 5 Los Santos Police Departament 100 zile.

Recommended Posts

Posted

Nickname:Ad3ee.
Nick-uri anterioare:Acesta este singurul meu cont.
Level:40
Ore jucate:1080.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/oVL3jGu
Poza cu invitatia:
Profilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/Ad3ee
Cateva realizari pe server/ forum:Momentan singura realizare pe care am avut-o a fost 100 de zile in LSPD.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Fortnite si Cs:Go.
De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa ajung in acest clan minunat, datorita legendelor adevarate de aici. Este cel mai bun clan de pe server, are o influenta foarte mare asupra serverului, membrii acestui clan sunt de nota 10. De aceea imi doresc sa fac parte din TL., respect!
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Hatz Family, Iron Rangers.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu am mai facut parte.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Nu am mai fost.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Nu pot sa zic ca ma inteleg cu cineva anume dar o cunos pe SummerBee.
Planuri de viitor pe server?As vrea sa ajung la functia de Helper sau Lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Adelin.
Varsta reala:Am varsta de 17 ani.
Nationalitate:Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte:

Incep prin a spune ca sunt un tip 'de gasca', care se integreaza destul de repede intr-o societate noua. Imi place sa cunosc persoane noi, sa le aflu povestea si totodata cateva lucruri personale. Ofer respect celor din jur, indiferent de varsta/categorie sociala, etc. Sunt un tip care isi vede de treaba, in general, nu ma amestec in discutii care nu ma privesc si nu sunt genul care sa fie pus pe scandal. Imi place foarte mult sa fac lumea din jurul meu sa se simta bine, simtul umorului fiind unul din punctele mele forte. In rest, ma consider o persoana normala, avand defecte si calitati.
Ce gen de muzica asculti?Manaele.
Ce hobbyuri ai?Nu am.
Alte precizari?Multumesc pentru timpul acordat aplicatiei si sper sa fiu acceptat!

Posted

2g0cAPO.png

Aplicatie facuta in bataie de joc.. din primele intrebari pot observa asta..

- Nu ai invitatie

- La "Nick-uri anterioare" nu cred ca ai citit bine intrebarea

Posted
3 hours ago, Kristi12 said:

2g0cAPO.png

Aplicatie facuta in bataie de joc.. din primele intrebari pot observa asta..

- Nu ai invitatie

- La "Nick-uri anterioare" nu cred ca ai citit bine intrebarea

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends-Ad3ee Rank 5 Los Santos Police Departament 100 zile.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp