Andrei Georgian Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Ce varsta ai? = 21 Nickname in joc = Phill Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. = Sunt bun baiat respectuos ce ii place sa fie la randul sau respectat, muncitor si multumit cu ceea ce are. Increzator in faptele sale si uneori mult prea ”capos”. Tind sa contrazic persoanele pana acestea reusesc sa ma faca sa inteleg ca nu am dreptate sau sa recunoasca greseala lor. Incapatanarea mea nu este un atu dar deseori propunerile ori sfaturile mele in cele din urma sunt acceptate. Care este cel mai mare vis al tau? = Cel mai mare vis al meu e mai mult o dorinta, nu va pot spune dorinta mea de oarece nu se va mai realiza. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? = Eu? Am cam terminat cu studiatul. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? = Exagerat 'aspiratii'. Intru sa mai uit de datorii si sa ma relaxez.
stockout.baby Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Contra. Mai fă ore jucate si grijă la LP, cât despre FH, din 2017 nu ai mai fost intr-o factiune. ~ stock.baby
Andrei Georgian Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 (edited) 58 minutes ago, stocker said: Contra. Mai fă ore jucate si grijă la LP, cât despre FH, din 2017 nu ai mai fost intr-o factiune. ~ stock.baby A, voi cautati obsedati de joc si nu persoane intregi la cap cu care puteti purta o discutie. Lipsa prezentei pe server cat si-n factiuni se datoreaza faptului ca in real life mai vin schimbari neasteptate. Daca va trebuie un pusti de 14-17 ani in clan, puteti sterge voi aplicatia. P.s: Voi astia cu milioane de ore jucate.. nu aveti ore jucate cate pp am cumparate. Multumesc. Edited November 28, 2020 by Andrei Georgian
Maria Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Aveai cerintele necesare pentru a intra in clan, dar din pacate comentariile lasa de dorit.
Recommended Posts