Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai?:Am varsta de 17 ani.
  • Nickname in joc:Harakiri
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante:Am 17 ani,sunt amuzant,glumet,serios si dedicat.Cand incep un proiect imi place sa il finalizez si sunt perfectionist.
  • Care este cel mai mare vis al tau?:Sa devin un antreprenor de succes.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?:Studiez la Colegiul National "Traian" din Drobeta Turnu-Severin urmand sa studiez facultatea de psihologie.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?:Sa acumulez cat mai multe zile intr-o factiune.
Posted

Din partea lui stock, spun sa pui spatiu dupa virgule / punct s.a.m.d. pentru ca este gresit din punct de vedere ortografic si ti se pot scadea sansele sa fii acceptat undeva. Dar cum nu sunt profesor de limba romana, nu ma baga in seama. Din partea lui stock ai un pro pentru ca imi vin petardele mai repede cu o zi, aparent. ❤️

Posted

Acceptat, foarte multa activitate, iti recomand mai multa grija cand compui o aplicatie.

• Xiao locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp