Matix Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 IG: Nick: Matix Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Matix Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/hxmrVQg Level: 41 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in School Instructors SF si detin rank 2. Ore jucate: 882 ore. Warn-uri: 0 De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 6 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Alexandru Vârstă reală: 18 ani. Domiciliu: Ploiesti. Biografie (minim 30 cuvinte): Salut, ma numesc Alex am varsta de 18 ani si sunt in clasa a XII- a. Sunt o fire sociabila, amuzanta si cooperativa. Imi place sa ma inteleg bine cu cei din jurul meu, indiferent ca sunt prieteni, cunostiinte, sau persoane pe care abia acum le-am cunoscut. Timpul liber imi este in mare parte ocupat de familie, urmat de prieteni, dupa care SA:MP. Ma imprietenesc usor si nu ma supar repede sau din orice, sunt foarte rabdator. Inca o placere de a mea este de a lucra in echipa, indiferent ca este in viata reala sau pe jocuri. Atata timp cat si cei cu care ma joc sunt doritori sa colaboreze cu mine, totul este perfect. Sunt mereu optimist, indiferent daca lucrurile merg sau nu cum trebuie. Imi fac treaba bine mereu si o duc la capat orice sarcina as avea. Intotdeauna gandesc inca odata, inainte sa fac o actiune pripita, consider ca este foarte important si este elementul cheie in firea omului, dar din pacate in ziua de azi sunt din ce in ce mai putine persoane care procedeaza in felul asta. Cred ca am spus cate ceva despre mine. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa petrect timpul cu prietenii si sa ma duc la sala de forta. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine Bugged este o comunitate seriosa si una dintre cele mai mari coumintati de SA:MP din Romania, mie imi place aceasta coumunitate foarte mult pentru simplitatea si clasicitatea sa. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este unul din cele mai cunoscute clan-uri de pe server datorita conducerii si membriilor acestuia pentru seriozitate, renumele si implicarea lor. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece este unul din cele mai bune clan-uri de pe server, datorita tag-ului si membriilor acestuia .
Adi Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 @Matix ai fost acceptat, poți contacta un co-lider in game pentru invite.
Recommended Posts