Urucu Cosmin Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ce varsta ai?Am varsta de 16 ani. Nickname in joc:Zeky Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante.Ma numesc Cosmin, am 16 ani si sunt din Giurgiu. Sunt un baiat de treaba, amuzant si serios cand este cazul. Sunt pasionat de masini, inca din copilarie imi place acest domeniu. Imi place sa lucrez in echipa si sa interactionez cu persoanele din jurul meu. In timpul meu liber merg la sala, ma joc SA:MP si CS:GO. Imi place sa traiesc viata din plin, sa imi indeplinesc orice imi propun si sa nu stau cu regretul ca nu am facut un anumit lucru. Imi place sa imi las loc de buna ziua pe oriunde ma duc. Care este cel mai mare vis al tau?Cel mai mare vis al meu este sa iau permis-ul de motor. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?Vreau sa urmez studiile de Politie, Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?Doresc sa ajung in Los Santos Police Departament pe acest server si sa, stau rank 5.
Vasi Serban Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Pro, am avut câteva tangențe cu el în care am rămas uimit de bunul simț și de respectul său.
RBT. Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 (edited) CONTRA 1:Este o aplicație copiata. 2:Nu ai ore destul de multe pentru acest clan. 3:Nu ai deloc FH. 4:Nu am ce sa scriu o sa vezi singur. https://imgur.com/gallery/ih0VLsT Edited December 16, 2020 by [KEPA]
Urucu Cosmin Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 Scuze KEPA dar nu este o aplicatie copiata.....Daca este o aplicatie copiata poti sa imi aduci dovezi ceva......Astept alt raspuns multumesc....Iar FH nu o sa mai fie asa peste cateva zile.
stockout.baby Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 (edited) Revin imediat cu reply să-ti clarific ce si cum. Edited December 17, 2020 by [WAR]stockout
StocKx Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 (edited) 18 hours ago, Urucu Cosmin said: Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante.Ma numesc Cosmin, am 16 ani si sunt din Giurgiu. Sunt un baiat de treaba, amuzant si serios cand este cazul. Sunt pasionat de masini, inca din copilarie imi place acest domeniu. Imi place sa lucrez in echipa si sa interactionez cu persoanele din jurul meu. In timpul meu liber merg la sala, ma joc SA:MP si CS:GO. Imi place sa traiesc viata din plin, sa imi indeplinesc orice imi propun si sa nu stau cu regretul ca nu am facut un anumit lucru. Imi place sa imi las loc de buna ziua pe oriunde ma duc. 15 hours ago, [KEPA] said: 1:Este o aplicație copiata. 15 hours ago, Urucu Cosmin said: Scuze KEPA dar nu este o aplicatie copiata.....Daca este o aplicatie copiata poti sa imi aduci dovezi ceva......Astept alt raspuns multumesc....Iar FH nu o sa mai fie asa peste cateva zile. "nu este o aplicatie copiata.....Daca este o aplicatie copiata poti sa imi aduci dovezi ceva......Astept alt raspuns multumesc"Bine man, dacă tu după ce că copiezi o nenorocită de aplicație unde ar trebui să te descrii pe tine și când esti prins o dai pe invers, te rezovă fratele stock, nu-i problemă. Îți aduc și dovezi, că na, poate mai sunt persoane care nu s-au prins, că tu știi deja acest lucru, doar tu ai plagiat-o, nu?Motivul numărul #1.Se observă cu ochiul liber schimbarea stilistică formală a textului publicat de d-voastră. Adică?//====================================================//==================================================== Motivul numărul #2.Cu un search prin aplicațiile celorlalți, mai ales unora care mi-au fost colegi cândva, găsim asta: Spoiler Aplicatia ta (Pentru .baby) (forum.bugged.ro/topic/317259-aplicatie-bubblegum-zeky/) Aplicatia lui Porky (Pentru Taxi LS)(https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1304654) Aplicatia lui Hektor (Pentru .King) El a schimbat pe la sfârsit o propoziție.(forum.bugged.ro/topic/316682-aplicatie-king-hektor/) Motivul numărul #3.Cu un simplu seach pe Google găsim asta: Spoiler Bun, până acum ți-am dovedit că încerci să ne minți pe față. Other things: Last Punishments (LP) Vezi că si in aplicatia asta ai cam plagiat-o putin, dar nu zic nimic, ok? cphttps://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1314425Contra Faction History - FH Contra Putine ore jucate, level slabuț, ai fraudat majoritatea aplicatiilor pe care le-ai făcut, și aici nu mă refer doar la cele de aplicat in clanuri. Si BTW, dacă vrei să-mi spui că tu ai creat primul aplicatiile apoi ei te-au copiat, vezi că Porky și Hektor au aplicațiile acelea dinainte să joci tu pe server, dar nu e treaba mea ce si cum...Mai vrei si alte detalii, my sir? C o n t r a. Contra.M-am intrecut pe mine insumi la părerile pentru aplicarea ta in acest clan, dar decât să intrii necinstit, a meritat timpul pierdut. Edited December 17, 2020 by stock.baby
Recommended Posts