Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - EdiC - Taxi Las Venturas 100 zile rank 5 si tester(Demisie) SFPD 73 zile rank 5(demisie)

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: EdiC
Nick-uri anterioare:EduardSNP, Edi.
Level:34
Ore jucate:929
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Nu am. https://imgur.com/a/QvUu6uq
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/gaqSqFP
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/EdiC
Cateva realizari pe server/ forum: Tester Taxi LV si rank 5 / rank 5 SFPD
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: ETS 2
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece de foarte mult timp mi am dorit sa fac parte din The Legends.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am facut parte din Ak.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din The Legends.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: AwpKING
Planuri de viitor pe server? Sa fac din nou peste 100 de zile in taxi.

Prenume:Eduard

Varsta reala:19
Nationalitate:Roman
Descrie-te in minim 20 cuvinte:Sunt o persoana vesela, amuzanta, curioasa si foarte de treaba, sunt iubaret, imi place sa conduc masina pe ploaie ascultand melodii linistitoare.
Ce gen de muzica asculti? Manele, Rap( nu sunt pretentios la genurile muzicale, ascult orice)
Ce hobbyuri ai? Sa ma plimb cu bicicleta si sa joc fotbal.
Alte precizari?Nimic.

Edited by EdiC
Posted
4 hours ago, CMPunk. said:

vW5t2ih.png
LP curat, ore bune si un FH decent. Puteai totusi sa-ti dai putin mai mult interesul.

Posted (edited)
On 12/20/2020 at 11:27 PM, TL.Shotz said:

2g0cAPO.png

FH SLAB, ACTIVITATE REDUSA. 

APLICATIE SLABĂ.

Edited by Senz
Posted

q3fYBFe.png

In primul rand, iti ofer acest vot pentru ca te cunosc de ceva vreme, te-am intalnit pe SA:MP si pot spune ca esti o persoana ok si de treaba cu care ai ce sa vorbesti. 

In al doilea rand, ai Last Punish gol, ore decente, faction history destul de bunicel si un comportament adecvat.

In ultimul rand, parerea mea este ca meriti o sansa sa faci parte din acest clan si sa ne arati ca iti meriti sansa.

Pentru cei care voteaza, mai ales cu contra, trebuie aduse si argumente sau sa justificati de ce dati votul respectiv, nu doar plesniti poza aia cu contra si gata ati votat!

• Upvote 1
Posted
On 12/21/2020 at 5:08 PM, TL.CipriaN. said:

vW5t2ih.pngDar puteai să te dedici mai mult în compunerea aplicaţiei, cam basic.

• SummerBee changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - EdiC - Taxi Las Venturas 100 zile rank 5 si tester(Demisie) SFPD 73 zile rank 5(demisie)
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp