Cedryk. Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Ce varsta ai? Am varsta de 16 ani, va urma sa fac 17 ani pe 28 Decembrie. Nickname in joc: ..DuTu. Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. : Sunt o persoana simpla, care incearca sa ocoleasca oamenii falsi, deoarece consider ca acestia sunt doar o pierdere de timp în viata noastra. Sunt foarte direct si sincer cu lumea, iar de fiecare data cand nu imi convine ceva, spun, deoarece nu are rost sa traim amandoi intr-o minciuna. Nu imi plac iluziile, si tocmai de aceea sunt o persoana foarte realista. Incerc sa ma mentin cat mai calm indiferent de situatie si consider ca prietenia este cel mai important lucru în orice moment al vietii. Care este cel mai mare vis al tau? Sa iau permisul si sa termin liceul cat mai repede. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Momentan sunt la liceul pe profil de Mecanic Auto in clasa a-10-a profesionala. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Nu prea am.
StocKx Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 (edited) Contra.Dacă nu gresesc, chiar ai și clan. Edit: /quitgroup de doua ori. Contra. Edited December 23, 2020 by stock.baby
Cedryk. Posted December 23, 2020 Author Posted December 23, 2020 (edited) 12 hours ago, stock.baby said: Contra. Dacă nu gresesc, chiar ai și clan. Nu am clan.. Edited December 23, 2020 by ..DuTu.
Vasi Serban Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Pro. Activitatea acestui player m-a surprins, l-am tot văzut peste tot pe server. 1
Andreeaforyou Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Din partea mea ai un PRO meriti o sansa. Esti activ, serios si nu cauti scandal. 1
Iullian Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 (edited) Contra- Din ce am vazut pe server pari genul acela de persoana care se ataca repede. Plus am vazut ca esti cam stresant, cand faci o aplicatie la un clan nu dai mesaj la fiecare membru al clanului cu scopul de a-ti vota. Edit: Ai dat si ad ca iti cauti clan si la momentul actual ai clan. Edited December 24, 2020 by Iullian
Recommended Posts