Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Morpheus - Rank 5 LSPD & News Reporters (actual) + Lider Grove Street (2016)

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Morpheus
Nick-uri anterioare: Nu am.
Level: 28.
Ore jucate: 390 de ore pe contul actual, 1300+ pe contul vechi.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/t23EW58
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/kMkI0Zi
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Morpheus
Cateva realizari pe server/ forum: Pe server realizarile de pe contul actual, cele 2 rank 5 + functia de lider obtinuta in anul 2016.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: FIFA 21 si CS:GO.
De ce vrei sa intri in clan: Este un clan super fain, am mai incercat sa fiu acceptat dar din pacate atunci aveam doar un singur rank 5. Imi doresc foarte mult sa fiu acceptat acum!
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Saints.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, in 2016.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Ma lasasem de SA:MP si de aceea iesisem, a fost un clan super si m-am simtit super bine aici.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt pe el.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Draven, Avox, joE etc.
Planuri de viitor pe server? Sa imi fac un faction history cat mai frumos.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Claudiu.
Varsta reala: Am 19 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat ambitios, cu capul pe umeri si o fire carismatica. Imi place sa cunosc persoane noi si sa dau mereu o mana de ajutor.
Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica.
Ce hobbyuri ai? Fotbalul si mersul la sala.
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat!

Posted
1 hour ago, MarkyzZ said:

2g0cAPO.png Avand in vedere orele jucate si FH-ul, nu indeplinesti conditiile necesare.

imi pare rau pt off topic, stiu, poate functia de lider nu este ceva wow, dar am scris si in aplicatie, contul meu vechi nu imi mai apartine, insa oriunde in log-urile factiunii Grove Street ma vei gasi 🙂

Posted
4 hours ago, MarkyzZ said:

2g0cAPO.png Avand in vedere orele jucate si FH-ul, nu indeplinesti conditiile necesare.

Posted

2g0cAPO.png Ai specificat ca nu numai ai conturi anterioare! Apoi zici ca " pe contul tau vechi" apoi faci off topic si specifici ca nu mai aste al tau....

Ore slabute si nu ai minimul de zile intr o factiune " 100zile ". Revino cu alta aplicatie mai tarziu cand vei fi mai pregatit.

Posted (edited)
12 minutes ago, Ronan said:

2g0cAPO.png Ai specificat ca nu numai ai conturi anterioare! Apoi zici ca " pe contul tau vechi" apoi faci off topic si specifici ca nu mai aste al tau....

Ore slabute si nu ai minimul de zile intr o factiune " 100zile ". Revino cu alta aplicatie mai tarziu cand vei fi mai pregatit.

e vorba de nickname uri anterioare, cu acelasi nume am jucat si inainte, dar fie :))

eu vad ca aveam acelasi nickname, ma rog, ms pt timpu acordat

Edited by Morpheus.
Posted (edited)
21 minutes ago, Ronan said:

+ Quote aiurea in topic /  nu imi inspiri încredere.

Edited by Valentin0
Posted
10 hours ago, Ronan said:

Posted
17 hours ago, Morpheus. said:

imi pare rau pt off topic, stiu, poate functia de lider nu este ceva wow, dar am scris si in aplicatie, contul meu vechi nu imi mai apartine, insa oriunde in log-urile factiunii Grove Street ma vei gasi 🙂

Oricine poate folosi un nume si sa se dea drept altcineva. Daca maine imi schimb numele in BananaUcigasa123 si maine isi pune altcineva "MarkyzZ", poate spune ca e acelasi dar pe cont nou. Daca nu mai detii contul vechi (din orice motiv), nu te mai fali cu el. Atinge realizari pe contul actual daca aplici cu acesta.

Posted
16 hours ago, Morpheus. said:

e vorba de nickname uri anterioare, cu acelasi nume am jucat si inainte, dar fie :))

eu vad ca aveam acelasi nickname, ma rog, ms pt timpu acordat

Si eu te contrazic si iti zic ca eu eram acela, e un cont mai vechi de-al meu. L-am pierdut la barbut in spatele blocului si m-am apucat pe asta. De ce sa nu ma crezi? Doar am scris ca eu sunt.

Intelegi ideea?

Posted
On 1/4/2021 at 7:43 PM, MarkyzZ said:

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Morpheus - Rank 5 LSPD & News Reporters (actual) + Lider Grove Street (2016)
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp