Jump to content

Aplicatie The Legends- Iulik (1888 ore / 8 factiuni cu rank 5 demisie si una cu rank4 demisie)

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Iulik

Level: 52

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? - Nu mai joaca nimeni.

Ore jucate: 1888.

Poza cu invitatia:  Nu am.

Profilul de pe panel (link):  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Iulik

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):  Nu am sanctiuni.

Cateva realizari pe server/ forum: 8 factiuni cu rank 5 si level 52.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc altceva, sunt dedicat acestui joc.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am mai fost in acest clan acum ceva timp, tin minte ca am stat aproximativ 300 de zile, vreau sa ma reintorc deoarece ma reapuc de joc.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din clanuri mici acceptand "la misto" /cinvite.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul clan a fost [BAD], l-am parasit deoarece membrii erau inactivi.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte, nu am fost dat afara am dat eu /quitclan pentru ca m-am lasat de joc.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma mai stiu cu mare parte din membrii clanului Helios. Illusion, Rey.misterio.
Care sunt planurile tale pe viitor? Sa termin facultate si sa devin politist.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Iulian Alexandru

Varsta reala: 20 ani

Nationalitate: Romana

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Iulian-Alexandru, am 20 ani si sunt din Braila. Imi place sa socializez, sa imi gasesc o ocupatie care sa alunge plictiseala si sa joc fotbal. In general incerc sa nu jignesc sau sa supar pe nimeni si sa fac o impresie cat mai buna pe unde merg. Imi place munca in echipa nespus de mult, dar ma descurc si la cea individuala.

Ce gen de muzica asculti? In  general Trap.

Ce pasiuni ai? Jocurile pe PC, box-ul si in general sportul