aloegarten Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Salut. Dupa ani buni m-am gandit sa intru iara pe samp. Nu stiu daca durata de inactivitate are vre-o legatura cu problema mea. https://imgur.com/p5CcTs5 Mersi Quote
Ragn Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Salut, bine ai revenit pe comunitate! Poti sa cauti pe bluepanel.bugged.ro anumite conturi, astfel poti vedea daca anumite nickname-uri sunt luate sau nu. Cel mai probabil nickname-ul cu care ai incercat sa te conectezi este deja luat si era si conectat pe server. Quote
Mihnea Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Incearca sa nu folosesti '-, /, [, ]' etc. in nickname-ul tau, foloseste doar litere A - Z si si cifre(daca doresti). Quote
StocKx Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Hey,Ai folosit caractere nepermise (”,” ”/” ”-” ”+” etc.). Încearcă să îți pui un nickname fără acest tip de caractere pentru a evita această problemă. Quote
Recommended Posts