Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai?: Am varsta de 17 ani.
  • Nickname in joc: WEiHNACHTEN
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Numele meu este Otvos Rares, am 17 ani, locuiesc in Germania de 1 an de zile. Sunt un baiat calm, serios, cu cei 7 ani de acasa, am crescut intr-o familie modesta in care bunul simt, respectul si modestia au fost pe primele locuri. Sportul este unul dintre hobby-urile mele mele. Imi place sa respect si sa fiu respectat. Sunt o fire ambitioasa si daca imi propun un lucru il duc pana la bun sfarsit, nu sunt genul care sa se de-a batut, nu imi place sa ma implic in certuri si am simtul umorului :).
  • Care este cel mai mare vis al tau?: Cel mai mare vis al meu este sa devin fotbalist :).
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Deocamdata sunt la scoala, insa in viitor daca nu o sa imi reuseasca ``cariera in fotbal``, planul B este sa studiez meseria de finantator bancar.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: As dori sa cunosc multa lume si sa am o functie buna pe server.
  • Xiao locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp