purplelambo Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Ce varsta ai?: Am varsta de 17 ani. Nickname in joc: WEiHNACHTEN Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Numele meu este Otvos Rares, am 17 ani, locuiesc in Germania de 1 an de zile. Sunt un baiat calm, serios, cu cei 7 ani de acasa, am crescut intr-o familie modesta in care bunul simt, respectul si modestia au fost pe primele locuri. Sportul este unul dintre hobby-urile mele mele. Imi place sa respect si sa fiu respectat. Sunt o fire ambitioasa si daca imi propun un lucru il duc pana la bun sfarsit, nu sunt genul care sa se de-a batut, nu imi place sa ma implic in certuri si am simtul umorului :). Care este cel mai mare vis al tau?: Cel mai mare vis al meu este sa devin fotbalist :). Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Deocamdata sunt la scoala, insa in viitor daca nu o sa imi reuseasca ``cariera in fotbal``, planul B este sa studiez meseria de finantator bancar. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: As dori sa cunosc multa lume si sa am o functie buna pe server.
Andreeaforyou Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 CONTRA. Din ce am vazut in FH nu ai mai facut parte dintr-o factiune din 2018.
Recommended Posts