Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Zapp
  • Nick-uri anterioare: Rams3s
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Zapp
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am.
  • Level: 40
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea Hitman Agency si detin rank 1.
  • Ore jucate:1139
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Valentin
  • Vârstă reală: 21 de ani
  • Domiciliu: Galati
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Numele meu este Valentin, am varsta de 21 de ani si locuiesc in orasul Galati. Din punct de vedere al studiilor, urmez cursurile universitatii Politehnica din Bucuresti, facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica, anul 3. Ca si caracter, ma consider un baiat consecvent, ambitios, serios si cu bunul simt mereu prezent. Nu-mi place sa las lucruri neterminate, mereu trebuie duse la bun sfarsit. Din punct de vedere al defectelor, ma consider uneori putin timid si neatent. Unul dintre proverbele preferate dupa care ma ghidez este "Când trăieşti cinstit, să nu te îngrijoreze vorbele celor răi".
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber imi place sa mi-l ocup practicand baschet, iesind in oras cu prietenii si jucandu-ma pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Tot ce pot spune despre acest server este ca, din cauza lui , placerea mea de a jucat SAMP este inca activa. Este un server simplu, dar pe care iti gasesti multe de facut.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Nu cunosc foarte bine acest clan, insa, din ce am vazut, pot spune ca este un clan respectat si serios, cu o conducere si membrii de calitate.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din clanul King. deoarece consider ca este unul dintre cele de top de pe server, motiv pentru care imi doresc si eu sa evoluez la nivelul urmator. De asemenea, imi doresc sa cunosc mai multi jucatori cu care, sper eu, sa legam prietenii de durata.
Posted
16 minutes ago, Iliescu. said:

@Zapp astept poza cu Last Punish inainte de a inchide aceasta aplicatie.

https://imgur.com/a/TwNCqgO . Nu apucasem sa pun poza caci eram grabit si trebuia sa plec. De asemenea, as vrea sa mentionez ca bibliografia este facuta de mine. Am copiat-o din aplicatia mea la factiunea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp