Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Portofoliu:

- Nu am mai avut treaba de cativa ani de zile cu photoshop-ul asa ca am facut aceste mici calicaturii, sper sa va placa:

Welcome to my profile type of signature! go9njGZ.png

Nickname cu un background Joker style: DyUkTch.png

Si de final 2 mici avatare: hlAV3nv.png  2---- fmEfvjs.png

Un +1 de inceput mi-ar ridica moralul si as incepe dinou in Phothoshop si cine stie poate Design daca se merita!

Edited by Nobody
Model!
  • Like 1
  • Upvote 1
Posted

Saluuut!

Dupa cum am promis revin cu 2 avatare noi si 2 noi semnaturii! 

( schimbare: text, asezare, blur, sharpen, vibrance,exposure )

Semnaturii Welcome f1CpHgi.png

Numele cu un background la alegere: 6Nv2oZZ.png

2 avatare, pot spune unul mai bun ca celalalt *la propriu*:

1. SFRh4Y4.png------1Kiw4p9.png.2

• 2 weeks later...
Posted

-- - --Let's try this - -- -

---------------------------------------------------------------------------------------------

@ Ceva pentru mine putin mai nou, fara a viziona tutoriale/etc ( sunt deschis la cat mai multe sfaturii ) !

g9mTqOE.png

🠑 ( Cover preluat ) 🠑

@ Si un avatar care cred ca este destul de frumos !

OxxxP2T.png

-- Probabil am exagerat cu acel *emoji* dar am lucrat mai mult cu: lumina, culorile ( levels, curves )/(box blur pe 2, soft light); etc

-- Pe cand la text am incercat sa ma joc cu unghiurile de ( drop shadow ), gradient, probabil culorile sunt evidente dar imi place cum se incadreaza in linia din mijloc --

JFwQHgm.png

• Like 1
Posted

banner ul merge dar puteai mai mult, e cam simplu, si avatarul mergea un 150x250 si alt text in rest imi plac culorile si ce ti a iesit cu blurul, cunosc stock ul deci e destul de frumos ce a iesit, keep working

Posted
On 1/19/2021 at 4:48 AM, StylisH.2k21 said:

Saluuut!

Dupa cum am promis revin cu 2 avatare noi si 2 noi semnaturii! 

( schimbare: text, asezare, blur, sharpen, vibrance,exposure )

Semnaturii Welcome f1CpHgi.png

Numele cu un background la alegere: 6Nv2oZZ.png

2 avatare, pot spune unul mai bun ca celalalt *la propriu*:

1. SFRh4Y4.png------1Kiw4p9.png.2

dacă mai dai clipping mask la un fundal pe text încearcă să folosești și un background pt. că e foarte greu de citit, drop shadow-ul pune-l mai finuț, nu așa de tare aruncat în spate și nu trebuie să folosești la toate pe text gradient, încearcă alte metode mai 'finuțe', dacă ești începător e un început bun. succes!

Posted
On 1/31/2021 at 11:33 PM, Roberrt said:

banner ul merge dar puteai mai mult, e cam simplu, si avatarul mergea un 150x250 si alt text in rest imi plac culorile si ce ti a iesit cu blurul, cunosc stock ul deci e destul de frumos ce a iesit, keep working

On 2/5/2021 at 10:18 AM, zielsziek said:

dacă mai dai clipping mask la un fundal pe text încearcă să folosești și un background pt. că e foarte greu de citit, drop shadow-ul pune-l mai finuț, nu așa de tare aruncat în spate și nu trebuie să folosești la toate pe text gradient, încearcă alte metode mai 'finuțe', dacă ești începător e un început bun. succes!

Multumesc frumos de sfaturii, pentru urmatorul proiect voi incerca sa aplic, multumesc inca odata 😄