Alcapone Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 (edited) Ce varsta ai?Am vârsta de 18 ani. Nickname in joc: Alcapone_ Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Buna ma numesc Robert am vârsta de 18 ani și sunt din județul Neamț , îmi place sa ma joc fotbal și nu prea îmi place sa scriu mult Care este cel mai mare vis al tau?Visul meu este sa ma văd la casa mea cu soția și copii mei care o sa ii am Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Vreau sa termin facultatea de silvicultura. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Sa ajung cât mai sus pe serverul acesta . Edited January 13, 2021 by Robyca
StocKx Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Contra. Deja îmi dau seama cum vei fii pe /c Aplicație făcută în neimportanță, maxim doua minute ți-a luat. Ai clan (rank 5) N-ai cine știe ce ore N-ai level OK Faction history / actuală, n-ai. Ai un warn înregistrat pe cont Nu văd rostul aplicației.
Charlton Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Contra. Aplicatia facuta la misto, nu imi inspiri incredere.
Nikitas Pintilii Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Contra, cauți prea mult scandal, ești ultimu' om care ar putea intra în clanul ăsta.
Recommended Posts