Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick:Mickey[]
  • Nick-uri anterioare:SkYrS.
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Mickey[]
  • Sancțiuni (poză panel):nu am.
  • Level:20
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Am trecum testul in si si astept sa ma accepta.
  • Ore jucate:246
  • Warn-uri:nu am
  • De cât timp joci SA:MP?:4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Cristian Iorga
  • Vârstă reală:Am varsta de 16 ani.
  • Domiciliu:Resita.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc Cristian, am varsta de 16 ani si sunt din Giurgiu.Sunt o fire glumeata, cu cei 7 ani de acasa si serios.In timpul liber imi place sa ma duc la fotbal cu prietenii mei sau sa ma joc SAMP,CS:GO, Euro Truck, etc.Sunt un baiat timid care nu cauta cearta.Nu imi plac persoanele care mint, deoarece cred ca se mint pe ele singure.Imi place sa imi fac prieteni noi.In totdeauna  cand mi sa acordat o sansa nu am dat-o in bara deloc.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ma duc la fotbal cu prietenii mei.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Un server plin de minunatii.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan foarte deosebit de celelalte.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, am mai fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece aici doresc sa intru deoarece nu am mai fost si as vrea sa fac parte din clanul king.
  • Kronick changed the title to [Aplicație] King. - Mickey[]
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp