Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce varsta ai?:  Am 22 de ani.

Nickname in joc:  Nickname-ul meu din joc este GenNeticK

Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Salut, numele meu este Hagi si sunt din Bucuresti. Cateva lucruri despre mine ar fi faptul ca sunt o persoana prietenoasa, matura, care gestioneaza destul de bine situatiile cu care ma confrunt zi de zi. Sunt o fire ambitioasa, care ii respecta pe cei din jurul sau si nu judeca persoanele dupa spusele altora. Pasiunile mele sunt antrenamentele la sala, fotbalul si alergatul, in general imi place sa fac sport, mi-a intrat in rutina de ceva vreme si ma simt excelent.

Care este cel mai mare vis al tau?: Visul meu cel mai mare este sa ma realizez pe plan profesional si sa-mi fac o familie, e tot ce-ti poti dori de la viata.

Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Sunt in anul 3, in ultimul, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Ramane de vazut ce voi face pe viitor, este un domeniu destul de vast.

Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: Experienta mea pe SA:MP e destul de mare avand in vedere faptul ca am o vechime pe comunitate de peste 6 ani, bineinteles cu pauze in toti acesti ani si pot spune ca am avut de-a lungul timpului toate functiile posibile, mai putin cea de administrator, joc de placere acum si vreau doar sa ma bucur de joc si de ce mai poate oferi el in prezent.

Posted (edited)

Nu mă bag, neutru.

Edited.
Contra. Ai clan si ai rank 6 acolo.

Edited by stock.baby
  • Upvote 5
  • Maria locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp