Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Mateei
  • Nick-uri anterioare:  []Hades.
  • Profil panel:  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Mateei
  • Sancțiuni (poză panel):  https://imgur.com/a/XHVJ3yt
  • Level: 37
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: -
  • Ore jucate: 1064
  • Warn-uri: -
  • De cât timp joci SA:MP?: 2017-03-24 19:27:51
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Matei
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Corabia, Olt
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana glumeata, sincera si foarte deschisa, un tip cu capul pe umeri si un om de treaba. Nu am un comportament urat deoarece respect toti oamenii care ma respecta din jurul meu. Imi place sa muncesc in echipa si sa fac prieteni noi, in timpul meu liber prefer sa ma joc cu prietenii SA:MP. De obicei sunt o fire calma si glumeata, imi place sa-mi ating scopurile din viata mea indiferent de consecinte.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:  Joc fotbal in cadrul Academiei de Fotbal FCSB.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:  Este o comunitate ok, doar pe aceasta comunitate am jucat.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:  Un clan muncitor, matur.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.:  "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca membrii sunt seriosi si harnici.
Edited by []Hades.
Link gresit la sanctiuni.
Posted

rSncuWY.png

Consider că meriți o șansă în clan, deși aplicația ta nu prea mi-a plăcut.

Sancțiunile pe care le ai în LP sunt primite acum câteva luni și nu sunt atât de grave. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp