Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nick pe joc: []Delia
  • Nivel: 16
  • Profil link (panel😞https://bluepanel.bugged.ro/profile/[]Delia
  • Descrie-te (minim 15 cuvinte) ?: mă numesc Delia, nu are rost sa spun varsta si de unde sunt, nu are importanta. sunt o fire sociabila, sportiva, inteleapta, calma, responsabila, stiu sa-mi organizez timpul destul de bine, invat foarte bine si imi doresc sa devin ceva în domeniul IT, imi place sa practic sportul meu de suflet, karate, dar ador sa ma joc si basket cu familia si prietenii. 
  • De ce doresti sa aplici aceasta functie ?: deoarece mi-ar placea sa redevin un co-lider intr-un clan, langa oamenii minunati din acest clan unit.
  • De ce crezi ca meriti aceasta functie ?: nu stiu daca imi permit sa spun ca merit aceasta functie, dar daca as lua aceasta functie cred ca as merita-o pentru respectul pe care il port pentru toata lumea si ca sunt o fire destul de calma care nu se baga unde nu-i fierbe oala sa scoata pe oricine din clan pentru ca nu-i place numele sau mai stiu eu ce.
  • Ce ai de gand sa faci diferit fata de altele Co-Lideri ?: voi incerca sa unesc clanul si sa ajut pe toata lumea cu tot ceea ce pot, membrii din clan(chiar si conducerea acestui clan).
  • ce te deranjeaza cel mai mult la clan ?: nimic.
  • Crezi ca te vei descurca ?: dap, m-am descurcat si in clanul lui xDelta, clanul rothers.

Alte precizari ?: multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Annays.
  • Annays. changed the title to cerere co-lider [Acceptata]
  • Annays. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp