Adew0w Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 IG: Nick: AdeliNN. Nick-uri anterioare: AdelinOfficial[] si Helias, Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/AdeliNN. Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/ZmKst3k Level: Am acumulat level 47 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata nu ma aflu in nici o factiune. Ore jucate: 1807 Warn-uri: Nu am warn uri. 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc samp de pe data de 18.04.2016 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost pana acum banat. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata. IRL: Prenume: Adelin Vârstă reală: Am varsta de 18 ani. Domiciliu: Sunt din Iasi. Biografie (minim 30 cuvinte): In primul rând, mă numesc Adelin, am 18 ani, in timpul meu liber îmi place să ies cu Familia , să ma joc cu ei, atât in realitate cât si în mediul on-line. Îmi plac foarte mult jocurile în echipă, fiind o persoană sociabilă, care se integrează ușor într-un grup și care adoră lucrul în echipă. Iubesc, totodată, sa îmi fac prieteni noi. Practic și un sport, fotbalul. Acesta mă ajută să mă relaxez într-un mod foarte frumos, cât și să mă dezvolt armonios. Această pasiune o devolt de când eram mic. Singurul meu defect este că atunci când ma simt neîndreptățit mă supar sau mă enervez repede. În rest mă consider o persoană cu cei 7 ani de acasă. Acestea sunt doar câteva aspecte cu privire la mine. Pe restul sper să le descoperiți voi. Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec in mare parte pe PC jucandu-ma. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Cea mai serioasa comunitate de SA:MP din Romania. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membri foarte maturi in gandire. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost pana acum in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: A vrea sa intru in acest clan fiindca ma atrage. Prietenii ce mi-au ramas sunt acolo ceea ce ma face sa ma alatur.
kenpsi1 Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Ultima factiune acum cateva luni, intra intr-o factiune, acumuleaza zile in aceasta si votul meu se va schimba.
DanutSRL. Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 51 minutes ago, kenpsiking. said: Ultima factiune acum cateva luni, intra intr-o factiune, acumuleaza zile in aceasta si votul meu se va schimba.
Eduard Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 In primul rand ai biografia copiata, incearca sa iti faci singur o aplicatie. In al doilea rand, nu faci parte dintr-o factiune in acest moment. Revino cu o aplicatie buna facuta de tine in intregime si intra intr-o factiune si votul meu se v-a schimba.
Alexandrra Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 8 hours ago, Gamaneata said: In primul rand ai biografia copiata, incearca sa iti faci singur o aplicatie. In al doilea rand, nu faci parte dintr-o factiune in acest moment. Revino cu o aplicatie buna facuta de tine in intregime si intra intr-o factiune si votul meu se v-a schimba.
.ChEloO[.] Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 13 hours ago, Gamaneata said: In primul rand ai biografia copiata, incearca sa iti faci singur o aplicatie. In al doilea rand, nu faci parte dintr-o factiune in acest moment. Revino cu o aplicatie buna facuta de tine in intregime si intra intr-o factiune si votul meu se v-a schimba.
Recommended Posts