Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: AdeliNN.
  • Nick-uri anterioare: AdelinOfficial[] si Helias,
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/AdeliNN.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/ZmKst3k
  • Level: Am acumulat level 47
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata nu ma aflu in nici o factiune.
  • Ore jucate: 1807
  • Warn-uri: Nu am warn uri. 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc samp de pe data de 18.04.2016
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost pana acum banat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata.

IRL:

• Prenume: Adelin
  • Vârstă reală: Am varsta de 18 ani.
  • Domiciliu: Sunt din Iasi.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): In primul rând, mă numesc Adelin, am 18 ani, in timpul meu liber îmi place să ies cu Familia , să ma joc cu ei, atât in realitate cât si în mediul on-line. Îmi plac foarte mult jocurile în echipă, fiind o persoană sociabilă, care se integrează ușor într-un grup și care adoră lucrul în echipă. Iubesc, totodată, sa îmi fac prieteni noi. Practic și un sport, fotbalul. Acesta mă ajută să mă relaxez într-un mod foarte frumos, cât și să mă dezvolt armonios. Această pasiune o devolt de când eram mic. Singurul meu defect este că atunci când ma simt neîndreptățit mă supar sau mă enervez repede. În rest mă consider o persoană cu cei 7 ani de acasă. Acestea sunt doar câteva aspecte cu privire la mine. Pe restul sper să le descoperiți voi.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec in mare parte pe PC jucandu-ma.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Cea mai serioasa comunitate de SA:MP din Romania.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membri foarte maturi in gandire.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost pana acum in acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: A vrea sa intru in acest clan fiindca ma atrage. Prietenii ce mi-au ramas sunt acolo ceea ce ma face sa ma alatur.
Posted
51 minutes ago, kenpsiking. said:

FfHaSdF.pngUltima factiune acum cateva luni, intra intr-o factiune, acumuleaza  zile in aceasta si votul meu se va schimba.

Posted

FfHaSdF.png

In primul rand ai biografia copiata, incearca sa iti faci singur o aplicatie. In al doilea rand, nu faci parte dintr-o factiune in acest moment. Revino cu o aplicatie buna facuta de tine in intregime  si intra intr-o factiune si votul meu se v-a schimba.

Posted
8 hours ago, Gamaneata said:

FfHaSdF.png

In primul rand ai biografia copiata, incearca sa iti faci singur o aplicatie. In al doilea rand, nu faci parte dintr-o factiune in acest moment. Revino cu o aplicatie buna facuta de tine in intregime  si intra intr-o factiune si votul meu se v-a schimba.

Posted
13 hours ago, Gamaneata said:

FfHaSdF.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp