FREUNDLiCH Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Ce varsta ai? Am frumoasa vârsta de 17 ani. Nickname in joc: FREUNDLiCH. Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Sunt o persoană căruia îi place să ofere respectul persoanelor care il merită, deoarece respectul se câstiga, sunt o fire destul de prietenoasă, deschisă, cu simțul umorului în limita bunului simț, îmi place foarte mult să cunosc persoane noi, în special persoane cu care am lucruri in comun. Care este cel mai mare vis al tau? Cel mai mare vis al meu este să ajung un sportiv de perfomanță, deoarece îmi place foarte mult sportul și acesta mă reprezintă. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Momentan sunt elev într-un colegiu din orasul Tîrgu-Mureș, profil Tehnician in Administrație Publică. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? O prima aspirație când vina vorba de SA:MP este aceea că joc acest joc din anul 2015, niciodata n-am avut ocazia să fac parte din STAFF-ul comunității Bugged, în ultima perioadă începe foarte mult să mă pasioneze partea de a ajuta playerii. Follow7 Start new topic
Roysse Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) Neutru, nu stiu ce sa zic sincer, astept si parerile colegilor mei. edit: Parerea mea e ca meriti o sansa totusi. Edited January 31, 2021 by Roysse
Charlton Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Pro! Nu ai cine stie ce cont, insa chiar ai merita o sansa, pari baiat ok. Toti am avut un inceput. Succes!
Recommended Posts