Jump to content

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, SZOKE said:

Fain mod, dar imi da eroarea asta Could not load libcef.dll

Sterge gta_sa.set si incearca iar.

Posted
1 hour ago, SZOKE said:

am sters deja si tot asa face 🙂

Verifica in folderul ”cef” daca mai ai acel fisier, poate ti l-a sters antivirusul.

Posted
On 1/31/2021 at 3:36 PM, TL.Helios said:

Salutare Bugged, in acest videoclip am sa va prezit un mod destul de interesant, care probabil o sa fie pe placul multor playeri care isi doresc functiile unui browser in joc!

Instalare: deschideti arhiva si mutati tot ce se afla in arhiva, in folderul principal al jocului.

Info: Aveti nevoie de asi loader ca modul sa functioneze, samp r1 / r2 /r3, modul este incompatibil cu enb-urile in general, in functie de ce enb este, pot aparea diverse buguri cand deschideti browserul in joc sau exista posibilitatea sa luat crash instant cand deschideti jocul, nu am testat multe enb-uri (unul very high unde apareau bugurile si unul medium / high care dadea crash instant cand deschideai jocul), in caz ca nu va merge ceva, incercati sa stergeti fisierul gta_sa.set care se afla in gta sa user file.

Link download: click.

Vreau si eu modpack

Posted
On 2/1/2021 at 11:12 AM, TL.CrIsTiLeWa said:

Le ai ma.... BRAVO ȚIE! ❤️

Ms frt ❤️

27 minutes ago, Linoo said:

niceee

❤️

10 hours ago, HeRo.. said:

Vreau si eu modpack

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp