FacNq Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Nickname: STROCKNick-uri anterioare: storckLevel: 23Ore jucate: 372Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/pltLncJPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/ybOFookProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/StrockCateva realizari pe server/ forum: Faction History si prieteniiCe jocuri mai joci pe langa SA:MP: Fifa 21,De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul foarte respectat de membrii, am cateva cunoastinte in acest clan si vreau sa imi fac mai multi prieteni.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am fost in [RA]Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am fost in TL.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu am un prieten bun in acest clan.Planuri de viitor pe server? Vreau sa fac multe ore jucate, o avere acceptabila si rank 5 in mai multe factiuni. Informatii legate de viata reala:Prenume: CatalinVarsta reala: Am varsta 22.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, ma numesc Catalin, am varsta de 22 de ani, Sunt o persoana de treaba, vorbareata, activa. Imi place sa ma feresc de cearta, am o fire puternica, am un caracter luptator, tot timpul am luptat si nu m-am dat batut pana cand nu am obtinut ceea ce am dorit. Sunt o fire foarte respectuoasa, ofer respect tuturor care imi ofera si mie un respect reciproc, ma iau dupa vorba "respecta ca sa fi respectat", daca cineva nu isi va batea joc de mine, va avea tot respectul meu. Sunt o fire calma tot timpul incerc sa ma feresc de cearta, chiar daca am dreptate las de la mine pentru a evita o viitoare cearta.Ce gen de muzica asculti? RapCe hobbyuri ai? FotbalAlte precizari? Bafta.
Kristi Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 PRO: Ai un fh foarte bine inceput, continua-l tot asa CONTRA: Ai extrem de putine ore jucate, aplicatie slaba Iti recomand sa faci minim 700-1000 ore jucate si dupa revino cu o aplicatie
Razvan_gF Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 14 minutes ago, Kristi12 said: PRO: Ai un fh foarte bine inceput, continua-l tot asa CONTRA: Ai extrem de putine ore jucate, aplicatie slaba Iti recomand sa faci minim 700-1000 ore jucate si dupa revino cu o aplicatie Chiar si asa, as fi dat pro, dar post-huntul pe acel taximetrist...
Senz Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 2 hours ago, MarkyzZ said: Chiar si asa, as fi dat pro, dar post-huntul pe acel taximetrist... Scrie inca de pe panel"fara ph in clan"
Valentin0 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 57 minutes ago, Senz said: Scrie inca de pe panel"fara ph in clan"
TL.CipriaN. Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 În ciuda FH-ului, nu îndeplineşti câteva cerinţe de bază, cum ar fi: minim 450 ore jucate, minim level 25. Pe lângă acestea, nu prea ţi-ai dat interesul nici în aplicaţie şi văd că ai mai fi şi post-hunter.
NEGATiVE[] Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 4 hours ago, Kristi12 said: PRO: Ai un fh foarte bine inceput, continua-l tot asa CONTRA: Ai extrem de putine ore jucate, aplicatie slaba Iti recomand sa faci minim 700-1000 ore jucate si dupa revino cu o aplicatie
CMPunk. Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 52 minutes ago, TL.CipriaN. said: În ciuda FH-ului, nu îndeplineşti câteva cerinţe de bază, cum ar fi: minim 450 ore jucate, minim level 25. Pe lângă acestea, nu prea ţi-ai dat interesul nici în aplicaţie şi văd că ai mai fi şi post-hunter.
Ronan Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 1 hour ago, TL.CipriaN. said: În ciuda FH-ului, nu îndeplineşti câteva cerinţe de bază, cum ar fi: minim 450 ore jucate, minim level 25. Pe lângă acestea, nu prea ţi-ai dat interesul nici în aplicaţie şi văd că ai mai fi şi post-hunter.
CrIsTiLeWa Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 13 hours ago, TL.CipriaN. said: În ciuda FH-ului, nu îndeplineşti câteva cerinţe de bază, cum ar fi: minim 450 ore jucate, minim level 25. Pe lângă acestea, nu prea ţi-ai dat interesul nici în aplicaţie şi văd că ai mai fi şi post-hunter.
Recommended Posts