Valentin0 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 (edited) CMD News Reporters contine urmatoarele: - toate RP-urile existente in 'Ghidul reporterului' - noul model de interviu. - comenzi pentru a usura reporteri in formulele de start / continuare / inchiere in Sesiunea AG si totodata pentru a putea forma echipa la XX:45. Pentru a vedea lista cu comenzile disponibile puteti folosi: - /infonr - /infoag - /infolive Link: Click (Update Link) Succes la raport! Va urez acum interviuri linistite si foarte atractive pentru public. EDIT: In comanda de [/liveend] nu trebuie sa treceti nume reporter cum e la instructiuni cand scrii aceasta comanda, va fi modificat imediat. UPDATE: Comanda ce prezenta la instructaj o posibilitate de derutare a reporterului a fost remediata! Link modificat. Edited February 4, 2021 by Valentin0 Update link CMD. 3 1 1
Litt Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Am descarcat acest cmd si nu mai am acces la contu de onlyfans si instagram. Recomand cu sinceritate. 1
Valentin0 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Just now, Litt said: Am descarcat acest cmd si nu mai am acces la contu de onlyfans si instagram. Recomand cu sinceritate. Onlyfans :)))
Aker. Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 (edited) *update* Viata mea s-a schimbat cu aparitia acestui mod. Multumesc, amice! Recomand!! Edited February 3, 2021 by Timothy
Nanutsu Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Odata cu acest CMD si cu noul interviu scapam de pandemie. ( BIG LIKE)
Valentin0 Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 (edited) A FOST MODIFICAT LINK-UL. /liveend - comanda modificata, avea instructajul gresit. /58 - modificata in /a58 - Atentie 58! . Deorece se batea cap in cap cu /58 - care este pentru a prescurta comanda /number 58. Edited February 4, 2021 by Valentin0
Valentin0 Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 (edited) UPDATE Au fost adaugate comenzile de Craciun / Revelion pentru a nu schimba CMD-urile in functie de perioada anului. Comanda [/liveend] a fost modificata si schimbata in urmatoarea formulare : 'Acesta a fost interviul nostru alaturi de X. News Reporters va doreste o zi / seara minunata.' Am observat ca va place mai mult aceasta formulare. Comanda [/infolive] mai explicita. Sper sa va placa. Orice schimbare facuta regulamentului News Reporters o sa fie adaugata si in CMD daca este vorba de live / RP-uri. Pe viitor o sa adaug si comenzi pentru anunturi de promovare, ramaneti aproape. Link: Click - link 1 - Mediafire //// Click - link 2- Zippyshare Edited February 5, 2021 by Valentin0 1
Valentin0 Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 (edited) Update! Au fost adaugate comenzi pentru AP-uri [/infoap]. Ele o sa fie scrise pe chat-ul global urmand sa fie modificata structura. Asta ajuta reporterul sa nu mai puna jocul in bara si sa intre in 'Ghidul Reporterului' pentru a vedea si copia anunturile. A fost adaugat un live special pentru staff. [/infolvstaff] - Atentie! Aveti cateva precizari de urmat pentru a nu gresi in timpul interviului special. Le gasiti in [/infocomenzi] si [/infolvstaff]. Succes si aveti grija de voi. Link: Click - link 1. - Zippyshare ////// Click - Link 2. - Mediafire In data de 08-09.02.2021 voi face un mic update! Edited February 7, 2021 by Valentin0
Valentin0 Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 (edited) UPDATE! Noul interviu destinat cuplurilor de pe server a fost implementat! --> [/infocuplu] - pentru mai multe informatii. RP-urile motivationale au fost adaugate! [/testrpnou1-10] - pentru a le testa, [/rpnou1-10] - pentru a le scrie pe [/news]. Sper sa va placa si sa sustina interviu cat mai multe cupluri. Succes la raport va doresc. Un update o sa fie implementat in viitorul apropiat in CMD! Link: Click - link 1. - Zippyshare. //////// Click - Link 2. Edited February 10, 2021 by Valentin0
Arctic. Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 On 2/3/2021 at 6:32 PM, Litt said: Am descarcat acest cmd si nu mai am acces la contu de onlyfans si instagram. Recomand cu sinceritate. atentie s-a glumat
Recommended Posts