greenvaloare Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Salut, am o problema, cand intru pe Blue, cu orice nume as intra imi da direct You are banned from this server, tin sa mentionez ca am schimbat windows-ul chiar azi, prima oara am vrut sa creez un caracter si cand sa imi pun varsta , mi a dat crash si de atunci zice mereu "you are banned from this server" , dar imediat cum imi intra in samp , nu scrie nimic de Joined the game etc.. Sa fie de la net? Quote
greenvaloare Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 (edited) Mai tin sa mentionez ca am facut inca un cont, si am luat o cursa ilegala la truck, si mi a dat ban de CHEATS, sa fie ca mi a dat ban ip? Cere unban nu pot face ca nu am 2 ore jucate. Edited February 7, 2021 by greenvaloare Quote
Matei Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 schimba ip ca shad0w fiind paleta pe facut sisteme a reusit performanta asta Quote
Down Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 6 hours ago, greenvaloare said: Salut, am o problema, cand intru pe Blue, cu orice nume as intra imi da direct You are banned from this server, tin sa mentionez ca am schimbat windows-ul chiar azi, prima oara am vrut sa creez un caracter si cand sa imi pun varsta , mi a dat crash si de atunci zice mereu "you are banned from this server" , dar imediat cum imi intra in samp , nu scrie nimic de Joined the game etc.. Sa fie de la net? restart la router Quote
StocKx Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Da, restart la modem / router ar fii singura soluție pe care o poți face. Quote
Recommended Posts