Rinkk Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Faceam trucking in tutorial, si dupa vreo 5 curse, cand am livrat o remorca in LV la clothing store mi-am luat ban. Din ce am vorbit cu niste prieteni s-ar putea sa fii fost pentru ca(,) conduceam de pe controller dar nu stiu ce sa zic. Am facut un ticket dar Shadow nu a mai intrat de joi deci ma indoiesc ca voi primii un raspuns rapid (el a primit assign la ticket.) Quote
Rinkk Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Am postat in mare sa stiu daca a mai patit cineva chestia asta sau daca e ceva izolat, am patit pe doua conturi chestia asta si nu am nici un mod instalat (am scos modloader.asi si toate celelalte .asi din folder sa fiu sigur inainte sa intru.) Quote
Matei Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 mane asta e paleta la facut sisteme, el in loc de sistem anticheat a facut un algoritm de verificare pe ip sa vada daca ai conturi banate recente, si te baneaza automat in tutorial admbot. Quote
Rinkk Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 1 hour ago, Matei said: mane asta e paleta la facut sisteme, el in loc de sistem anticheat a facut un algoritm de verificare pe ip sa vada daca ai conturi banate recente, si te baneaza automat in tutorial admbot. N-aveam cum sa am conturi banate recent, nu am jucat niciodata. Quote
Recommended Posts