Abelard Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Nickname: AbelardNick-uri anterioare: Sisif, Elijah, Bett3r, Danielowski, Masquerade.Level: 25Ore jucate: 721Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/ZNDFXFAPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/jxZkEIFProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/AbelardCateva realizari pe server/ forum: De pe conturi multiple, am adunat peste 1.000 zile în facțiunea News Reporters, ajungând în lista de Hall of Fame pe fostul server white.bugged.ro. Se poate verifica asta printr-un click aici. Consider că am dovedit de-a lungul timpului că sunt un membru devotat facțiunii News Reporters și că, indiferent de conducere, tot în News Reporters voi fi găsit pe toată perioada activității mele pe comunitate. Asta ar fi principala realizare publică pe care doresc să o afișez. În rest, este vorba doar de realizări personale (unde este inclus și respectul pe care l-am câștigat pe comunitate de-a lungul celor 8 ani de când sunt membru).Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Valorant, o dată sau de două ori pe săptămână.De ce vrei sa intri in clan: Dintr-un motiv foarte simplu: din ceea ce am citit pe forum, am văzut că aici se ține cont de anumite reguli, care în majoritatea celorlaltor clanuri nici măcar nu există. Am văzut clanul și pe panel, unde am observat că cineva a primit Clan Warn. Asta împreună cu ce am spus anterior m-au făcut să doresc alăturarea mea în clan. Pare un clan organizat.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am făcut parte destul de multă vreme de-a lungul anilor din clanul Saints. Restul clanurilor în care am fost nu mi le mai amintesc, nu au fost relevante pentru mine.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai făcut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Litt și Valentin0.Planuri de viitor pe server? Doar să rămân în News Reporters cât mai mult posibil. Ca un plan secundar, vreau să-mi măresc averea.Informatii legate de viata reala:Prenume: Răzvan.Varsta reala: 21.Nationalitate: Română.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoană care-și vede de treaba ei până în momentul în care problemele unui invidid încep să-i afecteze și pe cei din jur. Asta cred că îmi descrie cel mai bine spiritul civic. În afară de asta, sunt fascinat de procesul de învățare și zilnic fac progrese într-o programă care mă ajută să-mi perfecționez modul în care percep diferite noțiuni. Nu intru în altercații absurde, nu vorbesc niciodată despre ceva ce nu știu foarte bine și nu vorbesc pe la spate. Sunt o persoană directă, dacă doresc să-i spun ceva cuiva, indiferent de cine o fi, o spun. În altă ordine de idei, mă găsesc a fi și o persoană foarte sensibilă, în ciuda faptului că uneori pot fi direct.Ce gen de muzica asculti? Clasică foarte mult (în special Liszt și Brahms), rock din când în când (eram rocker în trecut) și, depinzând foarte mult de moment, muzică pop.Ce hobbyuri ai? Să scriu, să pescuiesc și să-mi organizez biblioteca.Alte precizari? Forma corectă în contextul de deasupra este "minimum", nu "minim". Par a avea aceeași însemnătate, dar nu au. Mulțumesc!
TL.Shotz Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Tind sa cred ca acest cont a mai trecut si pe la alte persoane, plus de asta "te ai reapucat" recent, construieste un fh bun si revino cu o aplicatie noua dupa ceva activitate.
Valentin0 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Sa trecem peste ore si peste unele faze din FH-ul tau, in rest respecți cerințele si consider ca pot să îți ofer o șansă. Asa ca ai grija cum te comporți si nu o rata.
Rusu47 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Nu te aflii in lista Hall Of Fame a factiunii News Reporters, dacă gresesc puteti să mă corectati, chiar nu am văzut. Pe lângă asta ai FH mult prea slab, putine ore tinând cont că joci din 2015, revino cu altă aplicatie după ce faci 100 days in factiunea actuală si votul meu o să fie diferit dacă păstrezi LP-ul curat.
Abelard Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 9 minutes ago, TL.Rusu47 said: Nu te aflii in lista Hall Of Fame a factiunii News Reporters, dacă gresesc puteti să mă corectati, chiar nu am văzut. Pe lângă asta ai FH mult prea slab, putine ore tinând cont că joci din 2015, revino cu altă aplicatie după ce faci 100 days in factiunea actuală si votul meu o să fie diferit dacă păstrezi LP-ul curat. caută nickname-ul Sisif, pe care l-am menționat și în aplicatie. Am dat acest reply pentru că este important pentru cei care nu au văzut până acum.
Senz Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Ai deja un clan. Esti nehotarât. https://imgur.com/a/CNhQqrv
TL.CipriaN. Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 8 hours ago, Senz said: Ai deja un clan. Esti nehotarât. https://imgur.com/a/CNhQqrv +Aplicaţia este destul de bună, dar cum a precizat şi Shotz mai sus, poţi reveni cu alta după ce reuşeşti să faci mai multă activitate.
Kristi Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) A trecut prea mult timp de cand ai avut acea realizare de pe white.. Incearca sa iti maresti activitatea si sa faci mai multe ore jucate pentru a intra in acest clan! Dau neutru ca sa nu te descurajez.. oricum esti respins conform voturilor de mai sus.. Edited February 21, 2021 by Kristi12
Ronan Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 11 hours ago, Senz said: Ai deja un clan. Esti nehotarât. https://imgur.com/a/CNhQqrv
Niculaesss Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 On 2/20/2021 at 2:57 PM, TL.Shotz said: Tind sa cred ca acest cont a mai trecut si pe la alte persoane, plus de asta "te ai reapucat" recent, construieste un fh bun si revino cu o aplicatie noua dupa ceva activitate.
NEGATiVE[] Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 On 2/20/2021 at 2:57 PM, TL.Shotz said: Tind sa cred ca acest cont a mai trecut si pe la alte persoane, plus de asta "te ai reapucat" recent, construieste un fh bun si revino cu o aplicatie noua dupa ceva activitate.
CrIsTiLeWa Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 On 2/20/2021 at 2:57 PM, TL.Shotz said: Tind sa cred ca acest cont a mai trecut si pe la alte persoane, plus de asta "te ai reapucat" recent, construieste un fh bun si revino cu o aplicatie noua dupa ceva activitate.
Fizz18 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 On 2/20/2021 at 2:57 PM, TL.Shotz said: Tind sa cred ca acest cont a mai trecut si pe la alte persoane, plus de asta "te ai reapucat" recent, construieste un fh bun si revino cu o aplicatie noua dupa ceva activitate.
Kempell Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 (edited) Edited February 23, 2021 by Kempell
Maksut Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 On 2/21/2021 at 2:57 AM, Kristi12 said: A trecut prea mult timp de cand ai avut acea realizare de pe white.. Incearca sa iti maresti activitatea si sa faci mai multe ore jucate pentru a intra in acest clan! Dau neutru ca sa nu te descurajez.. oricum esti respins conform voturilor de mai sus..
Recommended Posts