Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - AndreiBCR - LVPD rank 5 / S.I LV rank 5 / LV Paramedic Department rank 4.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: AndreiBCR.
Nick-uri anterioare: AndreiCapitanu.
Level: 28.
Ore jucate: 587.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/hgtUTT3
Poza cu invitatia: https://prnt.sc/107xcqi
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/AndreiBCR 
Cateva realizari pe server/ forum: Consider ca cele mai mari realizari ale mele sunt: Co-leader in Paramedic LV pe contul secundar si factiunile din care am facut parte pana in prezent.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Valorant, CS:GO. 
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece majoritatea prietenilor mei fac parte din acest clan si vreau sa fiu alaturi de ei, dar faptul ca acest clan are o imagine foarte buna pe acesta comunitate intotdeauna avand membrii de top.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? [C], [D], [R], _Crips.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?  
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai facut parte din acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Rey.Misteryo, Rusu47, Draven, Sami, Kristi12, Maksut, SummerBee.
Planuri de viitor pe server? Sa obtin cat mai multe zile in factiuni, sa cunosc persoane noi. 

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ma numesc Andrei.
Varsta reala: Am varsta de 20 de ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana optimista, cu simtul umorului foarte dezvolat, sociabil si deschis in a ajuta pe oricine cu tot ce-mi sta in putinta. Imi place sa ma consider cel mai bun, cel mai potrivit pentru alegerile pe care le fac, incercand sa raman increzator pe acest principiu.
Ce gen de muzica asculti? In general ascult orice.
Ce hobbyuri ai? In timpul liber imi place sa joc tenis de camp, ping-pong, biliard.
Alte precizari? Va multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele. 

Edited by AndreiBCR.
-
Posted

vW5t2ih.png Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes!

Posted
5 minutes ago, TL.Rusu47 said:

vW5t2ih.png Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes!

Posted
13 minutes ago, TL.Rusu47 said:

Posted
11 hours ago, TL.Rusu47 said:

Merg mai mult pe părerile colegilor.

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - AndreiBCR - LVPD rank 5 / S.I LV rank 5 / LV Paramedic Department rank 4.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp