AndreiBCR Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 (edited) Nickname: AndreiBCR.Nick-uri anterioare: AndreiCapitanu.Level: 28.Ore jucate: 587.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/hgtUTT3Poza cu invitatia: https://prnt.sc/107xcqiProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/AndreiBCR Cateva realizari pe server/ forum: Consider ca cele mai mari realizari ale mele sunt: Co-leader in Paramedic LV pe contul secundar si factiunile din care am facut parte pana in prezent.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Valorant, CS:GO. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece majoritatea prietenilor mei fac parte din acest clan si vreau sa fiu alaturi de ei, dar faptul ca acest clan are o imagine foarte buna pe acesta comunitate intotdeauna avand membrii de top.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? [C], [D], [R], _Crips.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? * Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai facut parte din acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Rey.Misteryo, Rusu47, Draven, Sami, Kristi12, Maksut, SummerBee.Planuri de viitor pe server? Sa obtin cat mai multe zile in factiuni, sa cunosc persoane noi. Informatii legate de viata reala:Prenume: Ma numesc Andrei.Varsta reala: Am varsta de 20 de ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana optimista, cu simtul umorului foarte dezvolat, sociabil si deschis in a ajuta pe oricine cu tot ce-mi sta in putinta. Imi place sa ma consider cel mai bun, cel mai potrivit pentru alegerile pe care le fac, incercand sa raman increzator pe acest principiu.Ce gen de muzica asculti? In general ascult orice.Ce hobbyuri ai? In timpul liber imi place sa joc tenis de camp, ping-pong, biliard.Alte precizari? Va multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele. Edited February 27, 2021 by AndreiBCR. -
Rusu47 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes!
Zkony Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 5 minutes ago, TL.Rusu47 said: Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes!
Rey.Mysterio Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Ai fost la mine in factiune pe celalalt cont si stiu ce fel de persoana esti, meriti sa faci parte din The Legends
Maksut Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 13 minutes ago, TL.Rusu47 said: Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes!
Valentin0 Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 (edited) . Edited February 27, 2021 by Valentin0 Vot modificat.
Kristi Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 8 hours ago, TL.Rusu47 said: Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes!
NEGATiVE[] Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 (edited) nu ai 100 într-o fracțiune și n-ai 1000 ore. Edited February 27, 2021 by NEGATiVEOfficial
Razvan_gF Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 (edited) - Edited February 27, 2021 by TL.Razvan_gF
Senz Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 11 hours ago, TL.Rusu47 said: Chiar dacă ai acel warn, te stiu de ceva timp si mi-am făcut o părere bună despre tine, succes! Merg mai mult pe părerile colegilor.
TL.CipriaN. Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Nu ai 100 de zile într-o facţiune, warn în LP, activitate scăzută.
Razvan_gF Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 6 hours ago, NEGATiVEOfficial said: nu ai 100 într-o fracțiune și n-ai 1000 ore.
Morcov Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 2 hours ago, TL.CipriaN. said: Nu ai 100 de zile într-o facţiune, warn în LP, activitate scăzută.
Recommended Posts